Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

BRAVO AWARDS 2018 – ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στον Δήμο Γρεβενών την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου στην Πανελλήνια εκδήλωση του θεσμού BRAVO AWARDS 2018 που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για την συνδιοργάνωση με τον Σύλλογο Μανιταρόφιλων Ελλάδας της 14ης Πανελλήνιας Γιορτής Μανιταριού.
Ο θεσμός Βραβείων Βιώσιμης Ανάπτυξης & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας Bravo Sustainability Awards, εντάσσεται στη Πρωτοβουλία Βιώσιμη Ελλάδα 2020 και στοχεύει στην ανάδειξη και επιβράβευση των καλύτερων πρακτικών που υλοποιούνται από Επιχειρήσεις, Οργανισμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και οργανισμούς της Κοινωνίας των Πολιτών. Πρόκειται για πρωτοβουλίες και προγράμματα που συμβάλλουν στην προώθηση της βελτίωσης της ποιότητας ζωής και στη δημιουργία προτύπων υπεύθυνης συμπεριφοράς σε συλλογικό και ατομικό επίπεδο στη χώρα μας.
Με την πρωτοβουλία του αυτή ο Δήμος Γρεβενών, που εκπροσωπήθηκε στην εκδήλωση από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κ. Χρήστο Τριγώνη και τον Πρόεδρο της ΔΕΚΕΓ κ. Γιάννη Μίχο, διακρίθηκε για την επίτευξη του στόχου “Αξιοπρεπής Εργασία και Οικονομική Ανάπτυξη” που είναι ένας από τους συνολικά δεκαεπτά παγκόσμιους στόχους που έχουν τεθεί από τον ΟΗΕ στα πλαίσια της Βιώσιμης Ανάπτυξης.
Ο Δήμος Γρεβενών με την ιδιαίτερα σημαντική συμβολή του Συλλόγου Μανιταρόφιλων Ελλάδας, ανέδειξε σε ιδιαίτερα ευρύ επίπεδο, την δυνατότητα αξιοποίησης των φυσικών πόρων με τη συνέργεια Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εθελοντών και τοπικών επιχειρήσεων – επαγγελματιών, ως καλή πρακτική που επιφέρει σημαντικά αποτελέσματα στην ανάπτυξη, την οικονομία και την κοινωνική συνοχή με τις λιγότερες δυνατές επιπτώσεις στο φυσικό περιβάλλον.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ