Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

1η θέση σε παγκόσμιο επίπεδο για τη Λέσχη Ρομποτικής και τον γρεβενιώτη Γιάννη Κυρατζή!

Τεράστια επιτυχία για τον γρεβενιώτη Γιάννη Κυρατζή, φοιτητή του Πανεπιστημίου Πατρών στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών, που με την ομάδα του φέτος κατέκτησαν την 1η και 2η θέση σε παγκόσμιο επίπεδο στην κατηγορία Line Following Enhanced στον διεθνή διαγωνισμό Ρομποτικής Robotex International 2018, που πραγματοποιήθηκε στο Ταλίν της Εσθονίας από 30 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου 2018.
Η ομάδα του του Πανεπιστημίου Πατρών επίσης κατέκτησε και την 5η θέση στην κατηγορία Line Follow.
Στον διαγωνισμό ο οποίος πραγματοποιήθηκε για 18η συνεχόμενη χρονιά συμμετείχαν, με ιδιαίτερα υψηλό ανταγωνισμό, 1750 ρομπότ σε 25 κατηγορίες και τον παρακολούθησαν 35.000 θεατές και 4000 μηχανικοί. Η διάκριση αυτή καθιερώνει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τη Λέσχη Ρομποτικής στις πρώτες θέσεις παγκοσμίως και αναδεικνύει το υψηλό επίπεδο των διαχρονικών αποτελεσμάτων που παράγονται από τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών.
Η Λέσχη Ρομποτικής υπό την επιστημονική επίβλεψη του καθηγητή Ν. Ασπράγκαθου και την υποστήριξη της Ομάδας Ρομποτικής, αποτελεί ένα λαμπρό παράδειγμα διεπιστημονικής προσπάθειας φοιτητών από Τμήματα της Πολυτεχνικής Σχολής (Τμήμα Μηχανολόγων & Αεροναυπηγών Μηχανικών, Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών & Πληροφορικής, Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών) που μας δείχνουν τον δρόμο της συνεργατικής επιτυχίας και της τεχνολογικής ελπίδας του τόπου μας.

Δείτε ακόμα