Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ για το μέλλον τους! ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΚΙΝΕΙ ο Ελευθ. ΤΖΙΟΛΑΣ

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΚΙΝΕΙ ο Ελευθ. ΤΖΙΟΛΑΣ μαζί με άλλους πολίτες των Γρεβενών. Επισημαίνει τα ΣΤΕΝΑ χρονικά περιθώρια αντίδρασης και καλεί σε άμεση γενική κινητοποίηση μετά την μακροσκελή δήλωσή του με την οποία ζητά μία (1) Σχολή και (2) τμήματα στα πλαίσια ισομερούς ανάπτυξης του πανεπιστημίου μεταξύ των Νομών της Δυτικής Μακεδονίας. (σχετική σύντομη δήλωση έκανε εκ νέου στον greveniotis.gr για το θεμα).

Γενική κινητοποίηση για το ΝΕΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ :
• ΔΙΚΑΙΑ και ΙΣΟΜΕΡΗΣ χωρική κατανομή, σύγχρονο, αναπτυξιακό και καινοτόμο περιεχόμενο.
• Nα μην επαναληφθούν αδικίες του παρελθόντος.

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 15 μέρες ! (αυτό είναι το περιθώριο που δόθηκε και ήδη πέρασαν 5 μέρες).

”… Η χωρική κατανομή που διακρίνεται από λειτουργικότητα, συνεκτικότητα και δίκαιη ισορροπία πρέπει, λοιπόν, να είναι :
– Έδρα του νέου Πανεπιστημίου, της Συγκλήτου, της Διοίκησης και των κεντρικών Υπηρεσιών του θα είναι η έδρα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ( = Κοζάνη).
– Τρείς (3) Σχολές στην Κοζάνη.
– Τρείς (3) Σχολές στη Φλώρινα.
– ΜΙΑ (1) ΣΧΟΛΗ στα ΓΡΕΒΕΝΑ (με 5 ΤMHMATA)
[+ ΔΥΟ (2) Τμήματα με αντικείμενο τους Φυσικούς Πόρους, τα Οικοσυστήματα, τη Βιώσιμη Ανάπτυξη & Διαχείριση, της ΣΧΟΛΗΣ που θα εδρεύει σε άλλη πόλη].
– Μία (1) Σχολή στην Καστοριά (με 3 Τμήματα).
Για τα Τμήματα κάθε Σχολής, και τα Τμήματα ανά περιοχή (και ιδιαίτερα για τα Γρεβενά) λόγω συναφών, σχετικών χαρακτηριστικών τους αναφερθήκαμε παραπάνω ( = βλ. αναλυτικά στο κείμενο), διατηρώντας στα υπόλοιπα το σχεδιασμό του Πορίσματος (των δύο Ιδρυμάτων ΑΕΙ & ΤΕΙ Δυτ.Μακεδονίας)…” (απόσπασμα από μακροσκελή δήλωση του Eleftherios Tziolas ).

Αν τα Γρεβενά μείνουν έξω από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ !!

ΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ για το μέλλον τους, KOIΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ τους!

Υπογράψτε το ΨΗΦΙΣΜΑ και διαδόστε-το : https://secure.avaaz.org/el/petition/Prothypoyrgo_Kyvernisis_k_ATsipra_Ypoyrgo_Paideias_kKGavrogloy_Neo_Panepistimio_DytMakedonias_Dikaia_Isomeris_horiki_Kat/?cXIgAfb&utm_source=sharetools&utm_medium=copy&utm_campaign=petition-603583-Prothypoyrgo_Kyvernisis_k_ATsipra_Ypoyrgo_Paideias_kKGavrogloy_Neo_Panepistimio_DytMakedonias_Dikaia_Isomeris_horiki_Kat&utm_term=XIgAfb%2Bel&fbclid=IwAR19L0sCcGJ3vuP-Wun4CP1uz37P2zh5dVyub-ikYZdLb59D27jFrAoydyI