Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη του διοικητή του νοσοκομείου Γρεβενών Κ. Σημαδόπουλου (video)

Σε θέματα που άπτονται του νοσοκομείου Γρεβενών αναφέρθηκε ο Διοικητής,  Κυριάκος Σημαδόπουλος στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ το μεσημέρι της Δευτέρας.

Ο κ. Σημαδόπουλος τόνισε ότι το νοσοκομείο παραμένει και συνεχίζει να λειτουργεί «ως ανεξάρτητη και αυτόνομη μονάδα. …

υπάρχουν βέβαια δυσκολίες στην εκτέλεση του προϋπολογισμού, οι όποιες περικοπές ωστόσο δεν λειτουργούν εις βάρος της περίθαλψης των πολιτών».

Ο διοικητής του νοσοκομείου Γρεβενών αναφέρθηκε στην ανάγκη βελτίωσης της ηλεκτρονική συνταγογράφησης στα υποστελεχωμένα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε,  περιφερειακά ιατρεία. Σημείωσε ότι οι  θέσεις  χειρουργού, καρδιολόγου και αναισθησιολόγου  που έμειναν κενές,  λόγω συνταξιοδότησης,  θα καλυφθούν με επίκουρους γιατρούς, καθώς έχουν ανασταλεί οι προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.

Σύμφωνα με τον κ. Σημαδόπουλο κατά το μήνα Μάρτιο ολοκληρώνεται η εγκατάσταση του αξονικού τομογράφου, μετά την καθυστέρηση που οφειλόταν στην ακαταλληλότητα του χώρου που είχε επιλεγεί λόγω στατικότητας.

Επίσης ολοκληρώνεται  και το έργο της  πρόσβαση προς  το νοσοκομείου δια μέσω της σχολής αστυφυλάκων σε συνεργασία με το δήμο και η απόσταση που θα διανύουν οι πολίτες από την πλατεία του ρολογιού θα είναι 700 μέτρα.

 

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Σημαδόπουλου

 

 {youtube}3cprm-TXqUE|560|350{/youtube}