Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Καμία ανησυχία για Εφραίμ

Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες σχετικά με το τροχαίο ατύχημα του Αρχιμανδρίτη Εφραίμ της Μονής Βατοπεδίου του Άγιου Όρους, που συνέβη το απόγευμα της Κυριακής στην Εγνατία οδό στο τελευταίο τούνελ του Ταξιάρχη λίγο πριν την πόλη των Γρεβενών, ΔΕΝ υπάρχει καμία ανησυχία για την υγεία του αφού ο Αρχιμανδρίτης όπως και ενας ακομα Ιερέας από τη συνοδεία του δεν έπαθαν τίποτα απολύτως. Στο Νοσοκομείο θα παραμένουν για νοσηλεία, ο οδηγός του αυτοκινήτου που έχει καθίζηση σπονδύλου και ενας Ιερέας με κατάγματα στα χέρια.

φωτο απο kozan.gr

Η ανακοίνωση της Μονής Βατοπαιδίου για το τροχαίο του Ηγούμενου Εφραίμ

“Καλα στην υγεία του είναι ο πανοσιολογιώτατος καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αρχιμ. Κ. Εφραιμ, οι δυο μοναχοί και ο λαϊκός οδηγός που τον συνόδευαν, μετά από τροχαίο ατύχημα που συνέβη κόντα στα Γρεβενά. Συγκεκριμένα το όχημα εξετράπη της οδού, λόγω παγωμένου δρόμου.

Μεταφέρθηκαν όλοι στο νοσοκομείο Γρεβενών, όπου μετά από εξετάσεις αποδείχτηκε ότι ο γέροντας και ένας αδελφός δεν έχουν κανένα πρόβλημα, ενώ ο άλλος αδελφός και ο λαϊκός εχουν ελαφρά τραυματιστεί.

Ο γέροντας και ο ένας εκ των αδελφών έχουν ήδη αναχωρήσει από το νοσοκομείο”.