Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Έχει ο καιρός γυρίσματα να πληρωθούν τα πείσματα….

Κηπουρειό 7 Νοεμβρίου 2018

Θερμοκρασία το προηγούμενο βράδυ κάτω του μηδενός.
Στις αυλές των σπιτιών ούτε ένα ξύλο φέτος. Απαγορεύεται η υλοτομία !!!
Μόνο προφορικά βέβαια, γιατί τα γραπτά μένουν…..
Το δάσος… δίπλα.
Οι κάτοικοι αγανακτισμένοι…
Όσοι είχαν χρήματα, αγόρασαν λίγα ξύλα από τους εμπόρους. Όσοι δεν έχουν; Θα ξεπαγιάσουν το χειμώνα.
Αλλά ποιος νοιάζεται……κανείς….
Την ώρα που τίθεται ζήτημα επιβίωσης των ευπαθών κοινωνικά ομάδων των κατοίκων μας , την ώρα που κάνουμε μια ύστατη έκκληση σε Δασαρχείο, Αποκεντρωμένη, Υπουργείο να αναλογιστούν έστω την τελευταία στιγμή τις τεράστιες ευθύνες τους ως αρμόδιες υπηρεσίες ,
αυτή την ώρα ο συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου- Δυτικής Μακεδονίας ενισχύει κι άλλο τις πιστώσεις για κάλυψη των ατομικών αναγκών των κατοίκων των Δασαρχείων Καστοριάς και Τσοτυλίου (τα Γρεβενά θεωρούνται πλούσια) ,
για να πάρουν οι κάτοικοι τους φθηνά ξύλα μέσω Κ.Ε.Δ. (Υπουργική Απόφαση αρ.151364/675/21-02-2017(ΦΕΚ 821τ.Β΄) προκαλώντας κι άλλο την οργή μας και θυμίζοντας άλλες εποχές κι άλλα καθεστώτα….
Φυσικά όπως θα δείτε από τα συνημμένα αρχεία ο συντονιστής έχει φροντίσει για τους κατοίκους όλης της Δυτικής Μακεδονίας (με βαρύτητα στο Νομό Κοζάνης) εκτός των Γρεβενών, με εξαίρεση τα 6.000€ που διατέθηκαν στη Δεσκάτη και τα οποία δεν ξέρω τι ανάγκες επαρκεί να καλύψουν…..
Τα απαξιώσατε όλα κύριοι του Σύριζα.
Νόμους, θεσμούς, ανθρώπους…..
Δεν είχε το θάρρος ένας σας να βγει να πει μια κουβέντα «για την εφαρμογή της νομιμότητας» σ’ αυτό τον κόσμο……πλην βέβαια του μονόλογου και χωρίς αντιπαράθεση του συντονιστή σας σε ελεγχόμενο κανάλι…..
Οι ευθύνες βαραίνουν εσάς και μόνον εσάς!!!!!
Μας ωθήσατε στο χείλος του γκρεμού. Πιστεύουμε όμως στο αδιάβλητο της ελληνικής δικαιοσύνης και αναμένουμε υπομονετικά την απόφασή της!!!!!

 

Ανδρέας Καλύβας

πρόεδρος Τ.Κ. ΚΗΠΟΥΡΕΙΟΥ

Δείτε ακόμα