Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΕΚΤΑΚΤΟ: «Χειρόφρενο» στη μεταφορά των μαθητών από τα ΚΤΕΛ και τα ταξί

Σταματούν από τη Δευτέρα 4 Μαρτίου τις μεταφορές των μαθητών τα υπεραστικά  ΚΤΕΛ των Γρεβενών αλλά και τα ταξί καθώς  έχουν συσσωρευτεί ανεξόφλητες  οφειλές από τα έτη 2011 και 2012.

 

Η ανακοίνωση της Διοίκησης του ΚΤΕΛ έχει ως εξής:

“Οι μεταφορείς της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών , που εκτελούμε το έργο της μεταφοράς των…

μαθητών της περιοχής μας ανακοινώνουμε και ενημερώνουμε  με βαθιά   λύπη μας το επιβατικό κοινό, γονείς και μαθητές, ότι από τη Δευτέρα 4/3/2013 πρόκειται να διακόψουμε την εκτέλεση του έργου της μεταφοράς των μαθητών.

Στην απόφασή μας αυτή εξαναγκαστήκαμε από τη συνεχιζόμενη άρνηση καταβολής των δεδουλευμένων, βεβαιωμένων, υφιστάμενων και τιμολογημένων αμοιβών μας, οι οποίες όχι μόνο δεν αμφισβητούνται, αλλά έχουν βεβαιωθεί ήδη από τις αρμόδιες αρχές. Η άρνηση αυτή καταβολής εξωθεί όλους εμάς στην οικονομική καταστροφή, διότι πλέον έχουμε εξαντλήσει κάθε όριο πίστωσης προς το Ελληνικό Δημόσιο καταβάλλοντας καθημερινά μισθούς, αξία καυσίμων, λειτουργικά έξοδα χάριν δημοσίου συμφέροντος. Δυστυχώς όμως πλέον φτάσαμε στο ύστατο σημείο και διακινδυνεύουμε την οικονομική μας επιβίωση με αποκλειστική υπαιτιότητα των αρμοδίων αρχών.

Έχοντας πλήρη επίγνωση τω συνεπειών της απόφασης αυτής ζητούμε συγνώμη από τους γονείς και μαθητές, των οποίων το συμφέρον προτάσσουμε πάντοτε, για όποια ταλαιπωρία μπορεί να προκαλέσει η απόφασή μας αυτή”.

 

ΚΤΕΛ ΓΡΕΒΕΝΩΝ Α.Ε.