Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Αναπάντητα ερωτήματα στο Δημοτικό Συμβούλιο (VIDEO)

Να κατέβει απ όλες τις αποφάσεις που αναρτήθηκαν στη Διαύγεια η αναφορά της επιβληθείσας ποινής στο άτομό του ζήτησε από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ο επικεφαλής της Αντιπολίτευση κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης, αφού σύμφωνα με την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας, μετά από τη δικαίωσή του στις δικαστικές αίθουσες, κρίθηκε ως ουδέποτε επιβληθείσα.
Ο πρώην δήμαρχος τονίζοντας την ανάγκη στήριξης της τοπικής αγοράς, αναφέρθηκε και στο θέμα της επισκευής των οχημάτων του Δήμου Γρεβενών από συνεργεία της Κοζάνης, κατι που ως γνωστόν ανάγκασε τις προηγούμενες μέρες το Σύλλογο Επισκευαστών Αυτοκινήτων του Ν.Γρεβενών, να προβεί και στη ανακοίνωση- καταγγελία προς το Δήμο.
Ο κ. Κουπτσίδης ζήτησε επίσης από τη δημοτική αρχη να διερευνήσει τις καταγγελίες συμπολιτών για την δωρεάν παραχώρηση δημοτικού γυμναστηρίου σε ιδιώτη, που το εκμεταλλεύεται εισπράττοντας αντίτιμο από τους δημότες των Γρεβενών. Ο δήμαρχος κ. Γ. Δασταμάνης επιφυλάχθηκε να δώσει απαντήσεις σε επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

δειτε τα σχετικά video

 

Δείτε ακόμα