Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Δηλώσεις Ε. Σημανδράκου, για τα έργα στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών (VIDEO)

Για τα έργα ύψους 2.479.880 ευρώ στην Π.Ε. Γρεβενών που εντάσσονται στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) 2018 της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (ΣΑΕΠ 041), μίλησε στο greveniotis.gr, ο Αντιπεριφερειαρχης Γρεβενών Ευάγγελος Σημανδράκος.
Συγκεκριμένα πρόκειται για τα έργα: – Αποκατάσταση του Εθνικού Οδικού Δικτύου στην περιοχή της Τ.Κ. Μηλιάς της Π.Ε. Γρεβενών, αρμοδιότητας Δ.Τ.Ε. (Έδρα)/ΠΔΜ, προϋπολογισμού 950.000 ευρώ – Αξιοποίηση Γεώτρησης Τ.Κ. Δασοχωρίου του Δήμου Δεσκάτης, προϋπολογισμού 73.880 ευρώ και – Ενεργειακή Αναβάθμιση Κλειστού Κολυμβητηρίου Γρεβενών του Δήμου Γρεβενών, προϋπολογισμού 1.456.000 ευρώ
Σε ερώτηση μας για την πορεία του έργου αποκατάστασης του δρόμου Γρεβενών – Ελευθεροχωρίου, ο κ.Σημανδράκος δήλωσε αισιόδοξος ότι το επόμενο διάστημα θα λυθούν τα γραφειοκρατικά προβλήματα και θα ολοκληρωθεί σύντομα το έργο.

Επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε και στη επίσκεψη στον υφυπουργό αθλητισμού οπου ο κ.Βασιλειάδης υποσχέθηκε μία σημαντική χρηματοδότηση για την αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου των Γρεβενών. Για το ΔΑΚ (στιβος-ποδοσφαιρο) που είναι στην δικαιοδοσία του δήμου Γρεβενών, ο κ.Σημανδράκος τόνισε ότι η χρηματοδότηση που είχε εγκριθεί από το τεχνικό πρόγραμμα της Περιφέρειας προς ενίσχυση αθλητικών υποδομών, μετά αυτή την εξέλιξη που υπήρχε με τον υφυπουργό αθλητισμού, τα χρήματα τα οποία κατευθυνόταν προς το κλειστό γυμναστήριο μπορούν μετά από συνεννόηση με το δήμο Γρεβενών να δοθούν σε άλλες δράσεις.