Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΝΟ.Δ.Ε. Γρεβενών προς τον ΣΥΡΙΖΑ για την αθώωση του πρώην Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη.

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟ.Δ.Ε. Γρεβενών

Όπως έγινε ευρέως γνωστό, ο πρώην Νομάρχης και πρώην Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης κατά πλειοψηφία κρίθηκε αθώος από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για την υπόθεση των έξι εικονικών έργων στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών κατά την περίοδο της θητείας του στην Νομαρχία.
Toκυβερνών κόμμα και οι δορυφόροι του έσπευσαν να λοιδορήσουν τον κ. Κουπτσίδη σε επίπεδο προσωπικό, ενώ προέβαιναν συστηματικά σε αήθεις επιθέσεις για την αποκόμιση ευκαιριακών κομματικών ωφελειών σε βάρος της παράταξής μας. Ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως «αγαπά» και ποντάρει το κέντρο βάρους της πολιτικής του στην σκανδαλοθηρία και τον κιτρινισμό. Δεν σέβεται οικουμενικές δημοκρατικές αξίες – όπως το τεκμήριο αθωότητας του κατηγορουμένου – και λειτουργεί ως ύπατος κριτής.

Η ελληνική δικαιοσύνη, όμως, μίλησε δια της αποφάσεως της, στερώντας από καιροσκόπους και κατ’ επίφαση νομοφύλακες τη ρητορική της λάσπης και του λαϊκισμού. Η αρετή της υπομονής και ο σεβασμός ακόμη και στην σοβαρότητα της ποινικής διαδικασίας είναι προαπαιτούμενα για ένα κοινοβουλευτικό κόμμα. Τα βιαστικά συμπεράσματα και οι λαϊκές καταδίκες ταιριάζουν μόνο σε αυταρχικές νοοτροπίες. Και τέτοιες νοοτροπίες δεν είχαν και δεν θα έχουν θέση στον τόπο μας. Ο λαός μας κρίνει και συγκρίνει. Ο καιρός γάρ εγγύς.

Τομέας επικοινωνίας ΝΟΔΕ Γρεβενών