Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Κατέληξε ο Γιώργος Δήμου που είχε καταπλακωθεί από το αυτοκίνητό του στο Σπήλαιο Γρεβενών

Δεν άντεξε και κατέληξε τα ξημερώματα της Τετάρτης, μετά από 2 μήνες νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Τρικάλων ο Γρεβενιώτης αντιδήμαρχος Μετεώρων Γιώργος Δήμου.

Ειδικότερα, ο αντιδήμαρχος Μετεώρων νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Τρικάλων από το βράδυ της 17ης Αυγούστου όταν σε ένα απίστευτο σκηνικό καταπλακώθηκε από το αυτοκίνητό του, το οποίο επιχείρησε να σταματήσει ενώ αυτό κινήθηκε μόνο του στον κατήφορο… στο  Σπήλαιο Γρεβενών 

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο, εισήχθη στην Εντατική με πολλαπλά κατάγματα και τραύματα σε όλο του το σώμα και παρά τη δύναμη που επέδειξε δεν κατάφερε να επανέλθει.

Προϊστάμενος της ΔΕΗ Καλαμπάκας, Νομαρχιακός σύμβουλος από το 2002 έως το 2010, εκλεγόταν δημοτικός σύμβουλος Καλαμπάκας από το 2010 και τα τελευταία 2 χρόνια ήταν αντιδήμαρχος του Δήμου Μετεώρων, ενώ ήταν οικογενειάρχης και άνθρωπος λίαν αγαπητός στην κοινωνία.

Η ΚΗΔΕΙΑ του θα γίνει την ΤΕΤΑΡΤΗ 10-10-2018 και ώρα 5:30 μ.μ. στον ΙΕΡΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ.

Παρακαλούμε τους συγγενείς και φίλους να προσέλθουν και να συνοδεύσουν την εκφορά του.

Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΗΜΟΥ

ΤΑ ΤΕΚΝΑ

– ΗΛΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΩΤΑ ΔΗΜΟΥ
– ΜΙΡΕΛΑ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΙΖΟΣ

-Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΑ ΑΝΙΨΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ

ΣΗΜ:Η ΣΟΡΟΣ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΝΑΟ ΣΤΙΣ 4:30 μ.μ.