Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΔΩΡΕΑΝ Τρόφιμα μακράς διάρκειας σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες

Η Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης που έχει συσταθεί για το Νομό μας, στα πλαίσια του επιχειρησιακού προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής – Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», παρέλαβε στις 18-09-2018:
Τρόφιμα μακράς διάρκειας (ζάχαρη, ζυμαρικά και τοματοπελτέ) τα οποία πρόκειται να διατεθούν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της περιοχής μας οι οποίοι είναι δικαιούχοι του προγράμματος.
Ο Δήμος Γρεβενών ενημερώνει τους δικαιούχους ότι η διανομή θα γίνει Δευτέρα 8/10 και Τρίτη 9/10 και κατά τις ώρες 10:00 – 13:00 στο χώρο της Μαθητικής Εστίας (πίσω είσοδος της Εστίας, δίπλα στην Ιματιοθήκη).
Επειδή η ποσότητα των προϊόντων που θα διατεθεί είναι μεγάλη (περίπου 8 κιλά ανά μέλος), παρακαλούνται οι δικαιούχοι να μεριμνήσουνώστε να έχουν μαζί τους καροτσάκι μεταφοράς ή αν είναι δυνατόν κάποιο άλλο μεταφορικό μέσο (π.χ. ΙΧ).
Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα παραλάβουν τα προϊόντα με την επίδειξη επίσημου εγγράφου όπου αναγράφεται ο ΑΜΚΑ ή ΑΦΜ.

Γρεβενά, 05-10-2018

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ      Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΗΜΑΝΔΡΑΚΟΣ            ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΔΑΣΤΑΜΑΝΗΣ