Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Επίσκεψη του Υπουργού Μακεδονίας Θράκης Θ. Καράογλου στα Γρεβενά (video)

Τα Γρεβενά  επισκέφτηκε το απόγευμα της  Τρίτης  ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας.

 Ο κ. Καράογλου στις 5:00 το απόγευμα  συναντήθηκε στο Επισκοπείο με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Γρεβενών, κ.κ. Σέργιο ενώ στις 6 είχε συνάντηση …

με τον Δήμαρχο Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη, ο οποίος μεταξύ άλλων ζήτησε και έλαβε τη στήριξη του Υπουργείου για την ίδρυση του Πολεμικού Μουσείου στα Γρεβενά. Ο κ. Υπουργός τόνισε πως πρόκειται για μια προσπάθεια την οποία θα αγκαλιάσει το Υπουργείο κρίνοντας την ως σημαντική,  καθώς προβάλει και διατηρεί την εθνική μνήμη αλλά  θα βοηθήσει περισσότερο και στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής. Ο κ .Κουπτσίδης επίσης αναφέρθηκε και στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος λόγω της οικονομικής δυσπραγίας.

Λίγο αργότερα στις 7:00 ο Υπουργός επισκέφθηκε στο γραφείο του τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Γρεβενών,  Γιώργιο Δασταμάνη, όπου οι δύο άντρες συζήτησαν  θέματα που αφορούν την περιφερειακή ενότητα των Γρεβενών , ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε για την Ε65 και τη σύνδεση της με την Εγνατία Οδό.

 

{youtube}WU0633mER9w|560|350{/youtube}