Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

«Ξαφνικό Αντίο του Νίκου Ματθαίου στην πόλη των Γρεβενών»

Με ανάμικτα συναισθήματα λύπης και χαράς σας ανακοινώνω την ξαφνική μετάθεσή μου από την ορεινή και όμορφη πόλη των Γρεβενών στο Ακριτικό Βόρειο Αιγαίο. Μόλις μου ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Παιδείας η προαγωγή μου στη μία και μοναδική θέση του Συντονιστή Θεολόγων για όλα τα νησιά του Βορείου Αιγαίου με έδρα την Μυτιλήνη. Τα αισθήματα που με διακατέχουν είναι ανάμικτα καθότι στεναχωριέμαι που θα αφήσω πίσω μου εσάς τους Γρεβενιώτες που με αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην πόλη σας, από την άλλη χαίρομαι που η Πολιτεία και η Παιδεία με τιμά με ένα ξεχωριστό λειτούργημα και θέση αυτή του Συντονιστή Εκπαιδευτικού έργου.
Κατ΄αρχάς θέλω να ευχαριστήσω τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.κ. Δαβίδ ο οποίος μου εμπιστεύθηκε το αναλόγιο του Πρωτοψάλτου στον Μητροπολιτικό Ναό Γρεβενών όσο και την θέση του Διδασκάλου στα Τμήματα Βυζαντινής Μουσικής . Έπειτα τους άλλους δύο άρχοντες του τόπου τόσο τον κο Δασταμάνη ,Δήμαρχο Γρεβενών όσο και τον κο Σημανδράκο , Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών με τους οποίους είχα μία πολύ καλή συνεργασία. Όλο το ιερατείο της Ι.Μητρόπολης ,τις κυρίες και κυρίους με τους οποίους ζήσαμε πολλές ώρες δημιουργίας και συνεργασίας στα τμήματα Βυζαντινής Μουσικής .
Φεύγοντας θα σας αφήσω μία πολύ δημιουργική και χρήσιμη παρακαταθήκη που ξεκίνησα στα Γρεβενά 5 χρόνια τώρα, πριν αναλάβω την θέση του πρωτοψάλτου. Αυτή του Ωδείου και Σχολής Ζωγραφικής <<ΤΟ ΛΙΚΝΟ>> το οποίο θα συνεχίσει δυναμικά την παρουσία του με ντόπιο καλλιτεχνικό προσωπικό και την καθοδήγηση της Νέας Καλλιτεχνικής Διευθύντριάς του ,της κόρης μου Δέσποινας Ματθαίου Πτυχιούχο Βιολιού και Ανώτερων Θεωρητικών όσο και ειδικευόμενη Μαέστρο Οργανικών και Φωνητκών Συνόλων στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο.
Θα σας παρακολουθώ από μακριά και θα χαρώ να μαθαίνω τα νέα σας.

ΝΙΚΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΥ

Δείτε ακόμα

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΙΑ 2024