Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Έναρξη λειτουργίας κοινωνικού Φροντιστηρίου Δήμου Γρεβενών

Ο Δήμος Γρεβενών στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του θα λειτουργήσει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, το σχολικό έτος 2018-2019, το Κοινωνικό Φροντιστήριο.

Στόχος του είναι να βοηθήσει τους οικονομικά αδύναμους μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου ώστε να διασφαλισθεί η δυνατότητα πρόσβασης στη γνώση και στη μόρφωση σε όλους.

Ο Δήμος Γρεβενών καλεί όσους εθελοντές καθηγητές μέσης εκπαίδευσης καθώς και τα φροντιστήρια, που επιθυμούν να πλαισιώσουν αυτή τη μεγάλη προσπάθεια και να συνδράμουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, να δηλώσουν την διαθεσιμότητα τους, στο τηλέφωνο του Κέντρου Κοινότητας 2462028098 ή με e-mail στο tatsipar@gmail.com (κα. Τάτση Παρασκευή) ή να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Γρεβενών κ. Στέργιο Πουρνάρα στο τηλ. 6948-949 503.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς που θέλουν τα παιδιά τους να παρακολουθήσουν το Κοινωνικό Φροντιστήριο, καλούνται να υποβάλλουν αίτηση συνοδευόμενη από το τελευταίο εκκαθαριστικό σημείωμα στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γρεβενών (Μαθητική Εστία) Τηλ. 2462028098.

Οι αιτήσεις συμμετοχής ξεκινούν από 11/09 με ημερομηνία λήξης την 16/09 και μπορείτε να τις προμηθευτείτε από το Κέντρο Κοινότητας (Μαθητική Εστία) ή από το γραφείο Δημάρχου.

                       Ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας

                     Τζιουβάρας Απόστολος

 

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Ο Δήμος Γρεβενών εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του,  στους  εθελοντές καθηγητές οι οποίοι προσέφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους στους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου του Δήμου μας, στα πλαίσια του προγράμματος του Κοινωνικού Φροντιστηρίου στο μέγιστο βαθμό και με άριστο τρόπο.

Επίσης ευχαριστεί θερμά τον Γυμνασιάρχη και τον υποδιευθυντή του 2ου Γυμνασίου και τον Διευθυντή του Εσπερινού Λυκείου Γρεβενών για την παραχώρηση των αιθουσών, όπου διεξήχθησαν τα μαθήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, καθώς και για την άριστη συνεργασία τους.

Τα φροντιστηριακά μαθήματα που παρακολούθησαν οι μαθητές ήταν Αρχαία, Έκθεση, Λατινικά, Μαθηματικά, Οικονομία και Πληροφορική. Τα μαθήματα διδάχθηκαν από 13 εθελοντές καθηγητές οι οποίοι προσέφεραν  τις υπηρεσίες τους ανιδιοτελώς μέχρι το τέλος του σχολικού έτους.

Οι μαθητές που τα παρακολούθησαν ανέρχονται στους 30. Η συμμετοχή των μαθητών ήταν ικανοποιητική και τόσο αυτοί όσο και οι γονείς τους ήταν ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες που τους παρείχε το Κοινωνικό Φροντιστήριο.

Ο Δήμος Γρεβενών, στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής για την στήριξη της οικογένειας και της παιδείας  και λόγω των μεγάλων κοινωνικών αναγκών που υπάρχουν, προτίθεται να  συνεχίσει την λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου και φέτος για πέμπτη συνεχή χρονιά. Αυτό βέβαια θα εξαρτηθεί από τη συμμετοχή των μαθητών και την στήριξη των εθελοντών καθηγητών.

Τέλος θέλουμε να συγχαρούμε θερμά τους δύο μαθητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για την επιτυχία τους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ και να ευχαριστήσουμε για μια ακόμα φορά τους εθελοντές καθηγητές για την πολύτιμη  προσφορά τους  και συγκεκριμένα τους:

ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ:

 • Αντωνιάδου Αθανασία
 • Ήραντου Αικατερίνη
 • Κατσανίκα Θεολογία
 • Λόλα Ζωή
 • Ντόντη Θεοδούλα
 • Ουζουνίδου Σόνια
 • Πουρνάρας Στέργιος

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ:

 • Γκατζούρας Δημήτριος
 • Λάτσος Στέργιος
 • Μπατζής Κωνσταντίνος
 • Σούλα Κλειώ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ:

 • Κυραλέου Ματίνα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ:

 • Καραγιάννης Αθανάσιος

Ευχόμαστε και ευελπιστούμε το αλληλέγγυο έργο των παραπάνω εκπαιδευτικών να γίνει παράδειγμα μίμησης  και από άλλους  συμπολίτες μας.

   Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

       Δασταμάνης Γεώργιος

Δείτε ακόμα