Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Σαμαρίνα (VIDEO)

 Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνεχεια της περιοδείας του  στα Γρεβενά βρέθηκε  νωρίς το απόγευμα στη Σαμαρίνα, όπου είχε συνάντηση με μετακινούμενους κτηνοτρόφους από την ευρύτερη περιοχή του νομού Γρεβενών. Οι κτηνοτρόφοι του έθεσαν επιτακτικά το πρόβλημα των παράνομων ελληνοποιήσεων ζώων και γάλακτος. Ειδικά το πρόβλημα των ελληνοποιήσεων γάλακτος, όπως του είπαν, έχει οξυνθεί δραματικά από το 2016 μέχρι σήμερα, γεγονός που έχει οδηγήσει σε καταποντισμό των τιμών στα χαμηλότερα επίπεδα της τελευταίας δεκαπενταετίας. Του επισήμαναν, μάλιστα, ότι εάν συνεχιστεί η κατάσταση αυτή, η κτηνοτροφία στην ορεινή Ελλάδα είναι ζητημα χρονου να αφανιστεί. Ο κ. Μητσοτάκης, ήταν απολύτως ενήμερος για τα προβλήματα αυτά, καθώς είναι η 4η φορά που πραγματοποιεί συνάντηση με κτηνοτρόφους – παραγωγούς της ευρύτερης περιοχής. Σημείωσε ότι το πρόβλημα των παράνομων ελληνοποιήσεων δεν είναι τόσο θέμα οικονομικών πόρων όσο ζήτημα πολιτικής βούλησης και αποφασιστικότητας για πραγματοποίηση ελέγχων. Και με αυτό το δεδομένο δεσμεύθηκε να επιληφθεί προσωπικά για την άμεση αντιμετώπιση του σοβαρότατου αυτού προβλήματος. Στο πλαίσιο αυτό προανήγγειλε ότι το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης θα στελεχωθεί με πρόσωπα που γνωρίζουν σε βάθος το αντικείμενο, ότι οι έλεγχοι θα αυστηροποιηθούν αμέσως μόλις αναλαβει τη διακυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία, και ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την προστασία των ελληνικών προϊόντων.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ, τόνισε επίσης ότι «το ζητούμενο δεν είναι μόνο να κερδίσουμε, το ζητούμενο είναι να έρθει μια Κυβέρνηση η οποία θα λύσει πραγματικά προβλήματα. Θα αξιοποιήσει, συγκριτικά πλεονεκτήματα αυτού του τόπου και θα μπορέσει να δημιουργήσει καλύτερες δουλειές με καλύτερα εισοδήματα και ειδικά για τους νέους. Αυτό είναι το στοίχημα μου».

Ο κ. Μητσοτάκης τέλος, περπάτησε στη Σαμαρίνα συνομιλώντας με κατοίκους, όπου και ολοκλήρωσε το απόγευμα την περιοδεία του με συνάντηση που πραγματοποίησε με τοπικούς φορείς.

Δειτε περισσοτερες φωτο εδω