Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ανακοίνωση υποψηφιότητας για τον Δήμο Γρεβενών του Γιάννη Κ. Παπαδόπουλου

Φίλες Γρεβενιώτισσες, φίλοι Γρεβενιώτες

Με βαριά την συναίσθηση της ευθύνης και γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τα τραγικά αδιέξοδα στα οποία έχει οδηγηθεί η Τοπική Αυτοδιοίκηση και κατ επέκταση οι τοπικές κοινωνίες, πήρα την απόφαση στις εκλογές της 26η Μαίου 2019, να διεκδικήσω την τιμητική για εμένα και εξαιρετικά υπεύθυνη θέση, του Δημάρχου Γρεβενών.

Αυτή μου η απόφαση, προέκυψε μετά από πολλή περίσκεψη κι αφού πρώτα αφουγκράστηκα τη φωνή της κοινωνίας μας, συμβουλεύτηκα έμπειρους φίλους και συνεργάτες καθώς και τις νέες και τους νέους μας, που μέχρι σήμερα μάταια αναζητούν διέξοδο στα προσωπικά τους αδιέξοδα.

Μέλημα μου βασικό είναι, μαζί με τους συνεργάτες μου, να δώσουμε ρεαλιστική απάντηση, στην απαξίωση και την περιθωριοποίηση που τα Γρεβενά μας βιώνουν και που δεν είναι μόνο απόρροια των κεντρικών κυβερνητικών πολιτικών, αλλά πολλές αποτέλεσμα της αναποτελεσματικότητας των τοπικών αρχόντων.

Έχω σαν στόχο να λειτουργήσω ανοιχτά προς τους συμπολίτες μου, με τρόπο αμερόληπτο και αντικειμενικό, αξιοποιώντας την δικη μου εμπειρία, τις δεξιότητες των εκλεκτών συνεργατών μου, το πλούσιο δυναμικό του τόπου μας, καθώς και τα ασύγκριτα φυσικά, παραγωγικά και πολιτισμικά του αποθέματα.

Δεν μπορώ και δεν θέλω να μείνω απαθής σε αυτή την γενικευμένη απαξία. Θέλω τον τόπο μου ζωντανό, δημιουργικό, με φαντασία και με επιλογές που θα προσθέτουν στο γενικό καλο και δεν θα αφαιρούν. Μια πολιτική διαυγής, που δεν θα διαχωρίζει το κέντρο από τη περιφέρεια, που δεν θα χρονοτριβεί και θα αξιοποιεί αποτελεσματικά τις οργανωμένες δομές του Δήμου μας και το φιλότιμο των εργαζομένων του.

Ο νέος αυτοδιοικητικός νόμος, προτάσσει τις συνεργασίες στο Δημοτικό Συμβούλιο και είμαι αποφασισμένος σε μέγιστο βαθμό να τις αξιοποιήσω, χωρίς ανούσιες αντιπαλότητες, καθότι κοινό μας μέλημα οφείλει να είναι το καλό και η προκοπή του τόπου μας και τίποτα πέραν αυτού.

Αμέσως μετά το καλοκαίρι και με την ολοκλήρωση των επαφών μου και των συνεργασιών μου, που είναι ήδη σε πλήρη εξέλιξη, θα σας παρουσιάσω τον ανεξάρτητο κομματικά, πλουραλιστικό συνδυασμό μας,  που είμαι βέβαιος πως θα κινητοποιήσει δημιουργικά τον κάθε πολίτη που πασχίζει και αγαπά τον τόπο μας, να ταχτεί στο πλευρό μας και να συντρέξει την δύσκολη και απαιτητική αυτή προσπάθειά μας.

Με αυτές τις πρώτες σκέψεις, που όμως θαρρώ, δίνουν ένα πρώτο περίγραμμα των προθέσεών μου και αποτελούν τον οδικό χάρτη πάνω στον οποίο σκοπεύω να κινηθώ, καταθέτω σήμερα στην Γρεβενιώτικη κοινωνία την υποψηφιότητά μου για τη θέση του Δημάρχου Γρεβενών και σας καλώ, με σκέψη καθαρή και με το χέρι στην καρδιά να την στηρίξετε.

 

Με σεβασμό και εκτίμηση

Γιάννης Κ.Παπαδόπουλος

Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών