Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Θέλουμε έργα που να εξυπηρετούν την καθημερινότητα του πολίτη και όχι απλά το μάτι.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν ειναι από το δρόμο του Λάβδα Γρεβενών μέχρι την διασταύρωση Πολυνερίου. Ένας δρόμος 9χλμ από τα οποία τα 4χλμ τουλάχιστον θέλουν ξήλωμα κ ασφαλτόστρωση από την αρχή. Ένα χάλι που υπάρχει τα τελευταία τουλάχιστον 15χρόνια.
Ρωτήσαμε αν θα γίνει ποτέ αυτό το κομμάτι και μας είπαν ότι έχει δημοπρατηθεί. Χαρές κ πανηγύρια εμείς (καλά δεν ανοίξαμε κ σαμπάνιες γιατί όπως λέει κ ο σοφός λαός: όταν ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι), αλλά τελικά μάθαμε ότι θα ξηλωθούν και θα φτιαχτούν από την αρχή μόνο 150μετρα (στην αρχή νόμιζα ότι ξέχασαν να βάλουν ένα μηδενικό και ότι ήθελαν να πουν οτι θα φτιάξουν 1500μετρα. Δυστυχώς δεν ξέχασαν κανένα μηδενικό). Τα υπόλοιπα περίπου 3750 μέτρα περίπου θα συντηρηθούν.
Δηλαδή σε κανένα χρόνο θα είναι πάλι στην ίδια κατάσταση γιατί ποτέ μα ποτέ συντήρηση σε εκείνο το κομμάτι δεν κράτησε πάνω από χρόνο. Χάλασε και θα συνεχίσει να χαλάει αν δεν γίνει σοβαρή δουλειά από την αρχή. Είναι λυπηρό και ντροπή ταυτόχρονα να βρίσκεται αυτό το κομμάτι σε αυτό το χάλι τόσα χρόνια.
Θέλουμε έργα που να εξυπηρετούν την καθημερινότητα του πολίτη και όχι απλά το μάτι. Αγαπάμε και πονάμε τον τόπο μας και δεν θα πάψουμε να φωνάζουμε και να κάνουμε κριτική μέχρι να αρχίσει να γίνεται σοβαρή δουλειά και μέχρι αυτός ο Νομός να γίνει όσο το δυνατόν πιο λειτουργικός και πιο όμορφος.

Ένας πολίτης που αγαπάει τον τόπο του