Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Υπο έλεγχο οι φωτιές σε Φελλί και Δασύλλιο.

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 4.20 το μεσημέρι της Κυριακής 26 Αυγούστου στην είσοδο του χωριού, στο Φελλί Γρεβενών και κατέκαψε 300 στρέμματα δασικής έκτασης.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Γρεβενών επιχείρησε με 7 οχήματα ενώ ζητήθηκε και  η συνδρομή  από την Υπηρεσία της Κοζάνης όπου και ενισχύθηκε με ένα πυροσβεστικό όχημα από το πυροσβεστικό κλιμάκιο της Νεάπολης αλλά και με ομάδα πεζοπόρου τμήματος από την Περιφερειακή Διοίκηση της Δυτικής Μακεδονίας.

Σημαντική όμως και η συμβολή του δήμου Γρεβενών με δύο υδροφόρες και δυο χωματουργικά μηχανήματα με προσωπική…

παρέμβαση του Δημάρχου Δημοσθένη Κουπτσίδη.

 

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 27 Αυγούστου  οι πυροσβεστικές δυνάμεις και με τη συνδρομή των κατοίκων της περιοχής,  κατόρθωσαν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά. Στην περιοχή παραμένουν οχήματα για τυχόν αναζωπύρωση και κατάσβεση των μικροεστιών.

Νωρίς το απόγευμα ωστόσο της ίδιας ημέρας εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε δύσβατη περιοχή στο Δασύλλιο. Στην περιοχή όπου καίει δασική έκταση βρίσκονται πεζοπόρα τμήματα της Περιφερειακής Διοίκησης Δ. Μακεδονίας και άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γρεβενών, καθώς είναι αδύνατη η προσέγγιση πυροσβεστικών οχημάτων.

Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο, δεν υπάρχει εξέλιξη αλλά μέσα στον πυρήνα της φωτιάς καίγονται μεγάλα δένδρα δρυός, γι αυτό και παραμένουν δυνάμεις στην περιοχή μέχρι την πλήρη κατάσβεση της.