Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

EIMAΣΤΑΝ ΕΚΕΙ, ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

Την παρασκευή 29 Ιουνίου 2018,πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία των Γρεβενών συγκέντρωση-συλλαλητήριο κατά της επαίσχυντης συμφωνίας των Πρεσπών. 1500 Γρεβενιώτες διατράνωσαν με αποφασιστικότητα και παλμό, την αταλάντευτη πεποίθηση τους ,οτι η Μακεδονία είναι μόνον Ελληνική. Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο Γρεβενιώτης ιστορικός και ερευνητής Απόστολος Παπαδημητρίου, ο οποίος με καταλυτική πειθώ και επικαλούμενος αδιάσειστα ιστορικά στοιχεία, έδωσε αποστομωτική απάντηση στους μοιραίους επιλήσμονες των εθνικών αριστευμάτων και στους πρόθυμους ιστορικούς παραχαράκτες ,τόσο στο εξωτερικό όσο και κυρίως στο εσωτερικό.
Ο Απ. Παπαδημητρίου δήλωσε οτι με βάση πλήθος ιστορικών αποδείξεων, “η αρχαία Μακεδονία εκτείνονταν έως τα όρια της Πελαγονίας. Η περιοχή των σημερινών Σκοπίων ήταν έξω από την Μακεδονική επικράτεια.
”Τον κεντρικό ομιλητή παρουσίασε στο πλήθος ο εκπαιδευτικός Ιωάννης Νικολαΐδης , ένας εκ των μελών της Σ.Ε της συγκέντρωσης. Παρών ήταν ο Δήμαρχος Γρεβενών Γ.Δασταμάνης.Πατριωτικό χαιρετισμό απεύθυναν ο Δήμαρχος Δεσκάτης Δ.Καραστέργιος και ως εκπρόσωπος του αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών ο Περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Καναβός. Ιδιαίτερο χαιρετισμό έκανε τελευταίος ,(απουσίαζε σε υποχρέωση στον Αγ. Γεώργιο) ο Μητροπολίτης Γρεβενών κ Δαυίδ . Ο κ.Δαυίδ με προτεταμένο τον δείκτη προς την προτομή του δολοφονηθέντος από Τούρκους και Ρουμανίζοντες , μητροπολίτη Αιμιλιανού Λαζαρίδη, σημείωσε με τόνο “ Νάτος εκεί ,ήλθε απο τα Πέρατα του Ικονίου και έχυσε πρόθυμα το αίμα του για την Μακεδονία. Ο αγώνας τώρα αρχίζει “κατέληξε ο Μητροπολίτης Γρεβενών.
Οι συγκεντρωμένοι με συνθήματα και τόνο έδωσαν στην κεντρική πλατεία των Γρεβενών αποφασιστική υπόσχεση για νέες κινητοποιήσεις.

Γρεβενά 3-Ιουλίου-2018
Συντονιστική Επιτροπή Συλλαλητηρίου Γρεβενών