Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

KINHMA AΛΛΑΓΗΣ Ν.Ε ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Για να γνωρίζουν οι νεώτεροι και να θυμούνται οι παλαιότεροι

Προσκαλούν στα Γρεβενά κομματικούς ινστρούχτορες και εμφανίζονται σε συνεντεύξεις τύπου, αραδιάζοντας πλήθος απο πολιτικές πομφόλυγες και ένα σωρό αβάσιμες υποθέσεις. Ο υπεύθυνος οργανωτικού του ΣΥΡΙΖΑ ,πλαισιωμένος απο τον τοπικό βουλευτή και τον τοπικό γαμματέα του κόμματος, επεχείρισε ματαίως να προβαλει και να υπερασπιστεί την συμφωνία που υπεγραψε η κυβέρνηση με τα Σκόπια,μ έναν τρόπο άνετο και προκλητικό ,σαν να μιλούσε για ένα τρέχον εσωτερικό θέμα της επικαιρότητας.
Ο κ. Πέτρος Καραγιώργος ,την ημέρα που ατα Γρεβενά πραγματοποιούνταν συγκέντρωση κατά της επαίσχυντης συμφωνίας των Πρεσπών, απαντώντας σε ερωτήσεις τοπικών δημοσιογράφων,αντί να απολογείται ,εκόμπαζε. Επικαλούμενος ανοήτως την σωβινιστική θέση του Ερντογάν για αλλαγή συνόρων στην Βαλκανική,δήλωσε οτι η κυβέρνηση υπέγραψε τη συμφωνία γιατί τάχα η Τουρκία επιθυμεί πόλεμο και θα είμασταν αναγκασμένοι να υποστούμε γεωστρατηγικές ανακατατάξεις στην περιοχή! Και μη χειρότερα!
Προσπαθούν να επικαλύψουν το θλιβερό τους εθνικό ανοσιούργημα ,με το οποίο εκχώρησαν τρία κεφαλαιώδη εθνικά θέματα, την ονομασία, την εθνότητα και την γλώσσα ,με απολίτικες και ανιστόρητες ανακραυγές και επιλεκτικές αναφορές στο μακρινό παρελθόν. Γνωρίζει μήπως ο κ. Καραγιώργος τι ήταν ο Πολυπέρχων και ο Δέρδας;;Ποιές περιοχές περιέκλειε ο γεωγραφικός χώρος που το σύνολο των ιστορικών ορίζει διαχρονικά ως ανω Μακεδονία; Τα σημερινά Σκόπια βρισκονται βορείως της αρχαίας Πελαγονίας , πάνω και έξω απο τα ιστορικά ορια της αρχαίας Μακεδονίας!Αυτή η ανιστόρητη εμμονή στην οποία επιδίδονται αβασάνιστα κυβερνητικά και κομματικα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ,σώνει και καλά και με την υπεροψία της εξουσίας να βαφτίσουν τα Σκόπια Μακεδονία, βλαπτει ανεπανόρθωτα την Ελλάδα και πλήττει καίρια την ψυχή και το φρόνημα της Μακεδονίας μας.
Οσο πιο γρήγορα το ανντιληφθούν τόσο το καλύτερο! “Το όνομα ειναι το κυρίαρχο πρόβλημα σε ότι αφορά την διαφιλονικία μας με τα Σκόπια.Απο εδώ ξεκινά όλη η προπαγάνδα των Σκοπίων σε ολόκληρο τον κόσμο.Αυτό(το όνομα), θα μας δημιουργήσει πρόβλημα σε μακρό χρόνο.”Απο συνέντευξη του Ανδρέα Παπανδρέου,πριν απο 20 χρόνια. Για να γνωρίζουν οι νεώτεροι και να θυμούνται οι παλαιότεροι.

Για την Ν.Ε
ο Α Γραμματέας
Κώστας Κλεισιάρης