Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας για την “ΕΛΠΙΔΑ”

    Στις ΑΥΛΑΙΣ, με την παρουσία πολλών μελών και κυρίως νέων φίλων πραγματοποιήθηκε η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας.  Ανταποκρινόμενοι  στην πρόσκληση,  τίμησαν με την παρουσία τους  την εκδήλωση ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Γρεβενών κ. Φώτης Κοσμάς , η αντιπρόεδρος Κατερίνα Βανιώτη και η υπεύθυνη Τύπου και Μ.Μ.Ε. Βάσω  Σπυροπούλου.

Η Πρόεδρος της ‘’ΕΛΠΙΔΑΣ’’ Ευαγγελία Μπόγκια τους  ευχαρίστησε θερμά για την τιμή και ευχήθηκε να είναι η σημερινή εκδήλωση αρχή  εποικοδομητικής συνεργασίας  για καλλίτερα αποτελέσματα στο χώρο της Κοινωνικής Πρόνοιας , κάτι που επιβεβαίωσε και ο Πρόεδρος κ. Κοσμάς στο θερμό χαιρετισμό του προς τους παρευρισκόμενους. Η άτυπη,  αλλά ουσιαστική συμφωνία συνεργασίας  σφραγίστηκε με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας από τους δύο προέδρους συγχρόνως , περιστοιχιζόμενους από τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων τους. 

    ΄Αλλωστε  στην ‘’ΕΛΠΙΔΑ ‘’ γνωρίζουν τόσο το μέγεθος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και την απήχηση του Διεθνώς, όσο και την προσφορά του και στον τόπο μας ,ιδιαίτερα την περίοδο των σεισμών του 1995-1996,τότε που ‘’γεννήκε’’ η ‘’ΕΛΠΙΔΑ’’.  Και καλύτερα από όλα γνωρίζουν και τις δυνατότητες της ‘’ΕΛΠΙΔΑΣ’’  σε τοπικό επίπεδο. Και αυτές είναι , ας μου επιτραπεί   η λέξη, ‘’τεράστιες’’ γιατί ο κύκλος των συνεργασιών πολιτών, φορέων,  συλλόγων, επιχειρήσεων και επαγγελματιών συνεχώς διευρύνεται.     

                                                                                                                Ευαγγελία Μπόγκια    

     O M Ι Λ ΙΑ          

    Καλώς  ήρθατε. Σας ευχαριστούμε για την ανταπόκριση  σας στην κορυφαία εκδήλωση της ‘’ΕΛΠΙΔΑΣ’’ , την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας,  που έχει και τη μορφή γενικής συνέλευσης παράλληλα,  λόγω της αθρόας συμμετοχής.                                                               2012.  Ένας χρόνος ακόμα που πέρασε στην  ιστορία του Συλλόγου μας.  Ένας χρόνος ακόμα στα φτερά της  ‘’ΕΛΠΙΔΑΣ’’.  Ένας χρόνος φορτωμένος με συγκινήσεις και διδάγματα.    

   Συγκινήσεις γιατί μετά δεκαπέντε  ολόκληρα χρόνια ήρθε έμπρακτα η αναγνώριση του έργου του Συλλόγου μας,  από πολλούς, ηθικά και υλικά συγχρόνως.

     Και διδάγματα γιατί  πήραμε  ελπιδοφόρα μηνύματα   από πολίτες και κυρίως από παιδία. Μηνύματα που     μας δίδαξαν ότι η κοινωνία των Γρεβενών ΜΠΟΡΕΙ.Η κοινωνία των Γρεβενών έχει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει τις περιπτώσεις των  πολιτών που λόγω  της βαθειάς κρίσης  ταλαιπωρούνται γιατί αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα.

   Και επειδή τα περισσότερα διδάγματα τα πήραμε από τα παιδιά,  αφιερώνουμε τη σημερινή εκδήλωση, αλλά και όσες θα ακολουθήσουν μέσα  στη χρονιά στη μαθητική κοινότητα της Α/Βάθμιας  και Β/Βάθμιας  Εκπαίδευσης των Γρεβενών.

  Και  για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. Δίπλα σε αυτά τα παιδιά στέκονται γονείς και δάσκαλοι που τιμούν την ιδιότητα τους και εκτός από  τις εγκυκλοπαιδικές γνώσεις διδάσκουν  στα παιδιά τους ανθρωπιά και αλληλεγγύη προς το συνάνθρωπο.         Αναγνωρίζοντας όλα αυτά, ως Διοικητικό Συμβούλιο της ‘’ΕΛΠΙΔΑΣ’’,   δεσμευόμαστε  να εντείνουμε τις προσπάθειες μας ώστε να γίνουμε περισσότερο παραγωγικοί και αποδοτικοί, προς όφελος όσων μας χρειάζονται. Θα σταθούμε δίπλα τους όσο μας το επιτρέψουν οι δυνατότητες μας. Δηλαδή όσο εσείς μας στηρίζετε.

    Στη σημερινή επικοινωνία μαζί σας δεν θα κάνουμε τον συνηθισμένο απολογισμό, άλλωστε αυτός θα γίνει σύντομα μέσω των Μαζικών  Μέσων Ενημέρωσης.

    Σήμερα θα αρκεστούμε στο να ευχαριστήσουμε από καρδιάς  όσους αναγνωρίζοντας το έργο μας, μας στήριξαν ηθικά και υλικά. Και αρχίζουμε πάλι από τα παιδιά. Ευχαριστούμε,

   Τη μαθητική κοινότητα της Α/Βάθμιας και Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών για το

Πλήθος των εκδηλώσεων που απέφεραν στην ΄΄ΕΛΠΙΔΑ’’ πλέον των 5.000 Ε.

   Την Ιουλία Αγοράστη που παραχώρησε όλα  τα έσοδα του Λευκώματος της ‘’ Παίζοντας καλλιτεχνικές …..καθυστερήσεις’ ’  και από τις δύο παρουσιάσεις της Θεσσαλονίκης μας κατατέθηκαν στο ταμείο του Συλλόγου μέχρι  σήμερα πλέον των 3.500 Ε.

   Τη θεατρική ομάδα ΑΣΤΕΓΟΙ που προσέφερε τα έσοδα της μίας ,εκ των δυο  παραστάσεων

και απέφερε το ποσόν των 534 Ε.   

   Τις εταιρίες  YVES ROCHER  425 Ε,  ΑLFA WOOD  ΠΙΝΔΟΣ 300 Ε,  ΤΗΘΥΣ Γ. Νούτσος 100 Ε΄. Για τις ανάγκες των συμπολιτών μας προσέφεραν οι, είδη διατροφής οι,  ΚΟΥΡΕΛΑΣ Α.Ε. 602 κιλά τυρί, ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. 250 κιλά αλεύρι, ΚΟΥΣΚΟΥΡΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ 900 Αυγά, ανώνυμος φίλος από την Πελοπόννησο προσέφερε 65 κιλά λάδι.  Ευχαριστούμε επίσης,

  Τους Συλλόγους  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ  ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ  ΔΗΜΟΣΙΩΝΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 100 Ε,  ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 100 Ε.

Τους πολίτες Γεννημάκη Γιώργο 200 Ε, Καραθάνου Δήμητρα 100 Ε, Ανώνυμο 100 Ε, Κυρατσούλη Κατερίνα Ι00,  Γούλια Παναγώτα 100, Γραμμάτη  Μιχάλη 50 Ε, Μαχαίρα Σούλα 50 Ε, Καραμήτρου Μαρία 50 Ε.    

   Ευχαριστούμε όσους τίμησαν τους ανθρώπους που έχασαν μέσα  από την ‘’ΕΛΠΙΔΑ’’

   Για το Γίαννη  Πέτρου κατέθεσαν 550 Ε, τη Μαλαματή Ντούντα 1.000 Ε, τη Δέσποινα Νικοπούλου 360 Ε, το Χρίστο Κλεισιάρη 200 Ε, τον Απόστολο Κυπραίο 150 Ε,  το Σίμο Γάγαλη  50 Ε, Την Ασημίνα Σαμαρά 140 Ε. Η  Θεοχάρη Παναγιώτα κατέθεσε 100 Ε εις μνήμη του πατέρα της  και η Γεωπονική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης  100 Ε εις μνήμην

Νικολάου Ζέρβα.  Ευχαριστούμε την ΕΓΝΑΤΙΑ Α.Ε. για την προσφορά ηλεκτρονικών υπολογιστών.  Τους Μίμη και Γιάννη  Μητσούλη  που προσέφεραν ,εις μνήμην της μητέρας τους  Χρυσούλας Διαμαντίδου  αναπηρικό αμαξίδιο,  εργονομικό στρώμα και Π και  τα οποία υπάρχουν στο Σύλλογο για χρήση όσων έχουν προβλήματα υγείας. Ευχαριστούμε τους   59 δωροθέτες των 70 αξιόλογων δώρων της σημερινής εκδήλωσης και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που επικοινωνούν το έργο του Συλλόγου μας δεκαέξ  χρόνια τώρα.

   Τέλος ευχαριστούμε το Χρίστο Παπαιωάννου,  Δημοτικό Σύμβουλο  της μείζονος αντιπολίτευσης  γιατί, αυτός μόνος,  από ένα Δημοτικό Συμβούλιο  υπερασπίστηκε το έργο της ‘’ΕΛΠΙΔΑΣ’’ απαντώντας σε απαξιωτική αναφορά  της αρχηγού της  ελάσσονος αντιπολίτευσης . Και η σημερινή αναφορά γίνεται απλά για να ευχαριστήσουμε όσους  ασχολούνται με την ΄΄ΕΛΠΙΔΑ’’ κατηγορούντες και υπερασπιστές. Θέλουμε ως Δ.Σ. να γνωρίζουμε τις απόψεις των συμπολιτών μας . Οποιες και είναι αυτές είναι καλοδεχούμενες.

    Σίγουρα η ‘’ΕΛΠΙΔΑ’’ δεν αισθάνεται την ανάγκη να υπερασπιστεί το έργο της,  ούτε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ενοχλούνται από αναφορές για τις ενδυματολογικές τους προτιμήσεις. Η ‘’ΕΛΠΙΔΑ’’ απολογείται κάθε μέρα με τις δράσεις της και απολογείται μόνον   στα μέλη της και σε όσους την εμπιστεύονται  και τη στηρίζουν.  Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το Δ.Σ. έκανε μεγάλες προσπάθειες και θυσίασε πόρους για να μείνει ανεξάρτητο.                                           Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας  και σας  ευχόμαστε καλή χρονιά.

                                 Από το Διοικητικό Συμβούλιο της ‘’ ΕΛΠΙΔΑΣ’’