Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Κίνημα Αλλαγής Ν.Ε ΓΡΕΒΕΝΩΝ – Ανακοίνωση για την αποχώρηση του “Ποταμιού”

Με μεγαλοστομίες , στομφώδη τρόπο και ύστερα απο 97 ψήφους στη Μεγάλη Συνάντηση των αντιπροσώπων (το Ποτάμι οπως όλοι γνωρίζουν δεν είναι το βορειοατλαντικό σύμφωνο,αλλα μικρό πολιτικό κόμμα που πλέον δεν ανιχνεύεται στις δημοσκοπήσεις),ο Σταύρος Θεοδωράκης ανεκοίνωσε την οριστική αποχώρηση απο το Κίνημα Αλλαγής.Ηταν βεβαίως εκ των πρωταγωνιστών της ίδρυσης του ΚΙΝ.ΑΛ και εκ των επισπευδόντων για καινοτομίες και νέα πολιτικά ήθη!Μόνο που άλλα είχε στο μυαλό του τότε και άλλα επιτάσσουν σημερα τα παρασκηνιακά υποδιευθυντήρια απο όπου λαμβάνει οδηγίες πλεύσεως.Πήγε λοιπόν σε όλες τις συνεδριάσεις του πολιτικου Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής και εισηγήθηκε πολιτικές ανοησίες,μερικές εκ των οποίων, στο όνομα της ενότητας έγιναν και πράξη!
Για τα Σκόπια αποδέχονταν με ικανοποίηση το όνομα Μακεδονία. Ευτυχώς με τις καθοριστικές παρεμβάσεις εκατοντάδων στελεχών ,(κυρίως του ΠΑ.ΣΟ.Κ απο όλη τη χώρα) ,διαμορφώθηκε η τελική θέση του κόμματος η οποία περιχαράκωσε και ενδυνάμωσε την αρχή της Εθνικής Αξιοπρέπειας και του ελληνικού πατριωτισμού.Για τις εσωκομματικές διαδικασίες στο συνέδριο και στην εκλογή των οργάνων, είχε την πρωτοποριακή άποψη !,η οποία και πέρασε τελικα , πάλι χάριν της ενότητας , “όσοι είναι υποψήφιοι ,είναι και σύνεδροι και όλα τα κομματικά όργανα να συγκροτηθούν με ορισμούς-διορισμούς”.(για να υποδείξει προφανώς περισσότερα στελέχη ως κόμμα με αρκετούς Βουλευτές στη Βουλή).Στην καθοριστική συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου για το Σκοπιανό,αποχώρησε με φραξιονιστικό τρόπο ,συμπαρασύροντας και τον Καμίνη και τον Θεοχαρόπουλο.
Ο κ. Θεοδωράκης επεδίωκε ουσιαστικά μία ενοτητα στην κεντροαριστερά ,η οποία στην πράξη ακύρωνε τον νέο πολιτικό φορέα εκ προοιμίου!Προέβαινε σε δηλώσεις επι παντος επιστητού,συνήθως πάντα πριν κάνει δηλώσεις η πρόεδρος του κόμματος!Απο την πρώτη στιγμή στα πλαίσια του Π.Σ και με βάση τον πολιτικό αμοραλισμό ο οποίος τον διέπει ,επεδίωξε να προσεταιριστεί με προκλητικό τρόπο συντρόφους και συναγωνιστές του.
Η λέξη υποχώρηση δεν υπήρχε στο πολιτικό λεξιλόγιο του κ. Θεοδωράκη.
Μονο που στα κεντροαριστερά κόμματα είναι πρωταρχικές αξίες ,ο συμβιβασμός,η συναντίληψη ,η υπευθυνότητα απέναντι στο έθνος και στους Ελληνες., η συναπόφαση, ο διαρκής αγώνας για εσωκομματική δημοκρατία και αξιακό περιεχόμενο στα λόγια και στα έργα. Ο Σταύρος Θεοδωράκης αναχώρησε. Για τον πολιτικό μαρασμό και την κοινωνική ανυπαρξία!
Το Κίνημα Αλλαγής θα συνεχίσει την προσπάθεια να εκφράσει τον κεντροαριστερό δρόμο για την ελληνική κοινωνία, επενδύοντας στην μακροχρόνια συνεισφορά του ΠΑ.ΣΟ.Κ στο Εθνος και στον ελληνικό λαό και κεφαλαιοποιώντας την άρνηση των δημοκρατικών πολιτών στην εξαγγελία ενος Τσίπρα που κατέστη παρωχημένος και στον νεοφιλελεύθερο ευδαιμονισμό που με πείσμα προωθεί ο νεότερος Μητσοτάκης!

Για την Ν.Ε

Κλεισιάρης Κώστας
Α Γραμματέας