Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Απάντηση στη ΔΗΜ.ΤΟ της Ν.Δ. απο το ΣΥΡΙΖΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Η σύγχυση που επικρατεί στη ΔΗΜ.Τ.Ο. και γενικότερα στη ΝΔ Γρεβενών δεν είναι απλά εμφανής αλλά και παροιμιώδης. Προφανώς η ακροδεξιά στροφή της ηγεσίας διαχέεται πλέον σε όλα τα επίπεδα του κόμματος. Στην απέλπιδα προσπάθεια να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα και χωρίς ίχνος αυτοκριτικής για το γεγονός ότι η παράταξή τους 70 χρόνια τώρα, με τα τραγικά της λάθη, οδήγησε τη χώρα σε εθνικές ήττες στο θέμα των Σκοπίων (αναγνώριση 142 χωρών με το όνομα «Δημοκρατία της Μακεδονίας», αλλοίωση της ιστορίας και της πολιτιστικής κληρονομιάς της αρχαίας Ελληνικής Μακεδονίας από τους Σκοπιανούς, αναγνώριση «μακεδονικής» γλώσσας από το 1977, καταδίκη της Ελλάδας από το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης), προσπαθούν τώρα να μειώσουν την αξία της συμφωνίας που επιτεύχθηκε, ξυπνώντας τα ένστικτα του εθνικολαΐκισμού που οι ίδιοι δημιούργησαν παλαιότερα για να χτίσουν πολιτικές καριέρες.
Σύμφωνα με τη ΔΗΜ.Τ.Ο.: – Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπεύθυνος για τον εμφύλιο πόλεμο σε αγαστή συνεργασία με τον Στάλιν και τον Τίτο!!!
– Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπεύθυνος για τα Δεκεμβριανά!!!
– Ο ΣΥΡΙΖΑ ανακάλυψε «δήθεν» σκάνδαλα (Siemens, Novartis, ΚΕΕΛΠΝΟ)!!!
– Ο ΣΥΡΙΖΑ δημιούργησε τις προϋποθέσεις για την είσοδο της χώρας στα μνημόνια και την έλευση του ΔΝΤ!!!
– Ο ΣΥΡΙΖΑ εξαφάνισε τις συντάξεις (λες και οι 11 απανωτές μειώσεις των συντάξεων μέχρι το 2014 προήλθαν από το ΣΥΡΙΖΑ)…
Κύριοι της ΔΗΜ.Τ.Ο., σ’ αυτόν τον κατήφορο δεν θα σας ακολουθήσουμε. Δεν θα σας επιτρέψουμε να σπέρνετε το διχασμό, μιλώντας για εμφυλίους και λέγοντας ανακρίβειες. Αρκεστείτε στην άγρα ψήφων εκμεταλλευόμενοι το συναίσθημα των συμπολιτών μας σε ένα ευαίσθητο θέμα, αφού αυτός είναι ο υπέρτατος στόχος σας. Να ξέρετε όμως ότι τα αστεία επιχειρήματά σας, όπως το «δεν έπρεπε να πάμε σε συμφωνία γιατί βρισκόμαστε σε κρίση» ή «εμείς δεν είχαμε συμφωνήσει για σύνθετη ονομασία, απλά μπλοφάραμε», ή «πρώτα να ψηφίσει η Βουλή και μετά να υπογραφεί η συμφωνία», είναι σίγουρο ότι δεν θα πείσουν κανένα.
Εμείς από την πλευρά μας προτρέπουμε τους πολίτες να διαβάσουν με προσοχή την συμφωνία (βλ. ολόκληρο το κείμενο εδώ)· μία συμφωνία στην οποία η Κυβέρνηση προχώρησε υπολογίζοντας μόνο το Εθνικό Συμφέρον και όχι το πολιτικό κόστος και που είναι βασισμένη στην εθνική γραμμή που είχε διαμορφωθεί από όλες τις πολιτικές δυνάμεις.

Οργάνωση Μελών
ΣΥΡΙΖΑ Γρεβενών