Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Συμμετοχή στα συλλαλητήρια Καστοριάς και Σιάτιστας, για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Συμμετοχή στα συλλαλητήρια Καστοριάς και Σιάτιστας της 06ης Ιουνίου 2018, για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Το Τοπικό Συμβούλιο και μέλη της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Παραρτήματος Γρεβενών, με τις οικογένειές των θα δώσουν το βροντερό παρόν στα συλλαλητήρια που διοργανώνονται τόσο στην Καστοριά αλλά και στην Σιάτιστα την Τετάρτη 06 Ιουνίου 2018 και ώρα 1930, για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας.
Η ΕΑΑΣ Παράρτημα Γρεβενών θεωρεί ότι η συμμετοχή μας στα συλλαλητήρια αποτελεί Εθνική υποχρέωση όλων μας, προκειμένου να δώσουμε το μήνυμα ότι το όνομα της Μακεδονίας και ότι αυτό πρεσβεύει, δεν είναι υπό διαπραγμάτευση.
Θα πρέπει να αντιληφθούν όσοι προσποιούνται ότι δεν κατάλαβαν τίποτα από τις ογκώδεις διαμαρτυρίες της Θεσσαλονίκης και των Αθηνών, ότι ο Ελληνικός Λαός διαφωνεί κάθετα στις όποιες διεργασίες γίνονται ερήμην του, προκειμένου να ξεπουλήσουν το Ιερό όνομα της Μακεδονίας, προς χάριν δήθεν του Εθνικού Συμφέροντος.
Η Ελληνικότητα της Μακεδονίας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ιστορία της Ελλάδος εδώ και χιλιετίες, και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να την προδώσει.
Η θέση της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού είναι μία και μοναδική. Δεν αποδεχόμαστε ονομασία του κράτους των Σκοπίων με όνομα ή ονομασία που να περιέχει τη λέξη «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και σε οποιαδήποτε γλώσσα.
«ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ»
Γρεβενά 05 Ιουνίου 2018

Για το Τοπικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
Οδυσσέας Θ.Σπηλιώτης
Σχης ΤΘ(ε.α.)