Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Πάγιο αλλα και δίκαιο αίτημα, ο Δρόμος Μέγαρο – Κυρακαλή – Γρεβενά

Κλιμάκιο της Τεχνικής Υπηρεσίας της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών παρουσία και του Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ.Αντώνη Δασκαλόπουλου, ανταποκρινόμενοι στο αίτημα της Τοπικής Κοινότητας Μεγάρου επισκέφτηκαν τον αγροτικό δρόμο Μέγαρο-Κυρακαλή-Γρεβενά όπου και έγινε μία πρώτη αυτοψία.
Πάγιο αλλα και δίκαιο αίτημα των κατοίκων του χωριού αλλά και των γύρω χωριών εδώ και δεκαετίες αποτελεί η κατασκευή αυτού του δρόμου, ο οποίος θα μειώσει την απόσταση και τον χρόνο από την πόλη των Γρεβενών, αλλά κυριως την επικινδυνότητα που υπάρχει κυρίως τους χειμερινούς μήνες στην Επαρχιακή οδό Μεγάρου-Καληράχης-Ελάτου-Γρεβενών.
Αξίζει να σημειωθει ότι στη διαδρομή του εν λόγω αγροτικού δρόμου, βρίσκεται κτισμένο ένα πανέμορφο μνημείο της περιοχής μας, το πέτρινο γεφύρι του Κάστρου-Μεγάρου στο οποίο δεν υπάρχει ομαλή πρόσβαση για τους επισκέπτες.
Ευελπιστούμε στην εκπόνηση μιας μελέτης, για την κατασκευή της Επαρχιακής οδού Μεγάρου-Κυρακαλής-Γρεβενών, με όποιο τρόπο κρίνεται πρόσφορο.

Ο Πρόεδρος
Τοπικης Κοινότητας Μεγάρου
Τσικούρας Νικόλαος