Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΕΚΔΡΟΜΗ στα ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

Ο Σύνδεσμος ηλεκτρολόγων διοργανώνει
ΠΕΝΘΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ στα ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ. ΜΠΟΥΡΓΑΣ -ΒΑΡΝΑ-ΦΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗ ΣΟΦΙΑ

ΑΠΟ 26/05/2018 ΕΩΣ 30/5/2018

1η ημέρα ΓΡΕΒΕΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΣΥΝΟΡΑ-ΠΥΡΓΟΣ (BURGAS) 800χλμ.

Συγκέντρωση στο γραφείο μας και αναχώρηση στις 05:00. Μέσω Εγνατίας οδού φτάνουμε στα σύνορα στο Ορμένιο έλεγχος ταξιδιωτικών εγγράφων και ελεύθερος χρόνος στα αφορολόγητα είδη.
‘ Αναχώρηση διασχίζοντας μια όμορφη φυσική διαδρομή στης ήπιες πλαγίες της Στράντζας, θα φτάσουμε στην Μαύρη Θάλασσα, στον Πύργο (Βurgas) τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στην Βουλγαρική Ακτή της Μαύρης Θάλασσας γενέτειρα του ποιητή μας Κώστα Βάρναλη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ξεκούραση και δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ – ΣΩΖΌΠΟΛΗ –ΒΑΡΝΑ 100χλμ
Πρόγευμα και στη συνεχεία αναχώρηση για την Αγχίαλο όπου θα επισκεφθούμε την Μονή του Αγ. Γεωργίου με εξαιρετικά σπάνιες εικόνες. Συνεχίζουμε για την πόλη της Σωζόπολης, την αρχαία Ελληνική πόλη, αφιερωμένη στο θεό Απόλλωνα 30χλμ. νοτίως του Μπούργκας στην Βουλγαρική Ακτή της Μαύρης Θάλασσας. Εδώ θα συναντήσετε τους περισσότερους Έλληνες της Μαύρης Θάλασσας. Θα δούμε την παλιά πόλη, τον Ναό του Αγ. Γεωργίου (1867), όπου υπάρχουν οστά του Αγ. Ιωάννη, τον Ναό της Παναγίας κα. Χρόνος για βόλτα και καφέ. Έπειτα αναχώρηση για την Βάρνα .Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Δείπνο, διανυκτέρευση.

3η ημέρα: – ΒΑΡΝΑ – ΜΟΝΗ ΑΛΑΤΖΑ 120χλμ
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και περνώντας από την τουριστική Ηλιόλουστη Ακτή κατευθυνόμαστε προς την πόλη της Βάρνας η οποία αποτελεί σημαντικό λιμάνι στα ανατολικά της χώρας, στα παράλια της Μαύρης Θάλασσας. Είναι γνωστή και ως “Η Θαλάσσια Πρωτεύουσα” ή “Η Καλοκαιρινή Πρωτεύουσα” της Βουλγαρίας. Η πόλη πήρε το όνομα Στάλιν από το 1949 ως το1956. Θα έχουμε περιήγηση στη μονή Αλατζά (XII —XIV) χτισμένη ολόκληρη μέσα σε βράχο αποτελεί έναν από τους πιο συχνά επισκεπτόμενους τουριστικούς χώρους της χώρας. Τον Μεσαίωνα ήταν κατοικία ασκητών, ενώ σήμερα εξακολουθεί να προσελκύει τους θαυμαστές της ιστορίας και του μυστικισμού. Στη Βάρνα θα δούμε τη Μητρόπολη, το δραματικό θέατρο και το Ενυδρείο. Ελεύθερος χρόνος στην αγορά και την υπέροχη παραλία για φαγητό και βόλτα. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ δείπνο και διανυκτέρευση.

4η ημερα: ΒΑΡΝΑ – ΦΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗ – ΣΟΦΙΑ 520 χλμ
Πρόγευμα και αναχώρηση . Με τις απαραίτητες στάσεις, άφιξη στην Φιλιππούπολη .περιήγηση στην πόλη και αναχώρηση για Σόφια . Άφιξη στην Σόφια το απόγευμα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ξεκούραση και δείπνο. Διανυκτέρευση.

5ηΜΕΡΑ: ΣΟΦΙΑ-ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ- ΓΡΕΒΕΝΑ 500 χλμ

Ξεκινάμε για την περιήγηση της πόλης. Θα δούμε τη βουλή , τη βυζαντινή Εκκλησία της ΑΓ. Κυριακής , τα Ρωμαικά μνημεία, το περίφημο ναό του Αλεξάντερ Νέφσκι και την Πανεπιστημιούπολη .. Χρόνος ελεύθερος και αναχώρηση για Γρεβενά με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ φθάνουμε το βράδυ στην πόλη μας

Ø Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο :280,00 €
Ø Επιβάρυνση μονόκλινου δωματίου: 50,00 €

Περιλαμβάνονται:
1. Μετακινήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας
2. 4 Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο 4 * με ημιδιατροφή
3. Περιηγήσεις – ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα εκδρομής
4. Ελληνόφωνο ξεναγό
5. Αρχηγό – συνοδό του γραφείου
6. Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
Δεν περιλαμβάνονται:
Είσοδοι μουσείων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο