Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Ο Γιάννης Μήτσιος παρουσίασε το νέο του βιβλίο στη Θεσσαλονίκη (video)

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑΝΝΗ ΜΗΤΣΙΟΥ ΣΤΟ ΕΓΝΑΤΙΑ ΤV ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

 

Τη Θεσσαλονίκη επέλεξε για την πρώτη παρουσίαση του νέου του βιβλίου, πριν λίγες μέρες ο συμπατριώτης μας Γιάννης Μήτσιος. Μέσα σε μια ζεστή βραδιά, στο ιστορικό θέατρο « Αυλαία» στη ΧΑΝΘ, φίλοι, συνάδελφοι, γρεβενιώτες της Θεσσαλονίκης και εκλεκτοί προσκεκλημένοι του συγγραφέα παρευρέθησαν…

στην παρουσία του βιβλίου «Το στοίχημα της Αναγέννησης – Το διεθνές περιβάλλον, η Ευρώπη και το μέλλον της Ελλάδας».

Ένα βιβλίο που επιδιώκει να φωτίσει τις κρίσιμες εποχές που ζει η χώρας μας ανιχνεύοντας το διεθνές περιβάλλον και την πορεία της Ευρώπης.

 Το στοίχημα της Αναγέννησης – Το διεθνές περιβάλλον, η Ευρώπη και το μέλλον της Ελλάδας.

Το βιβλίο παρουσίασαν στο κοινό ο πρώην αντιπρύτανης του ΑΠΘ κ. Σταύρος Πανάς, ο καθηγητής Διεθνών Σχέσεων και πρώην πρύτανης του παν/μιου Μακεδονία Ηλίας Κουσκουβέλης και ο δημοσιογράφος της ΕΤ3 Παντελής Σαββίδης. Στην εκδήλωση το παρόν έδωσαν ο γρεβενιώτης στην καταγωγή βουλευτής της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη Κώστας Γκιουλέκας, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γρεβενιωτών Γιάννης Πάκας,ο πρώην πρόεδρος Θανάσης Στεφανής, εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολου Τζιτζικώστα, ο πρώην βουλευτής Γρεβενών και υφυπουργός Λευτέρης Τζιόλας, ο πρώην δήμαρχος Γρεβενών Σάκης Ζιώγας, η κα Μαίρη Στεργιάδου, χήρα, του αείμνηστου μεγάλου Γρεβενιώτη Κώστα Στεργιάδη, η ζωγράφος και συγγραφέας Ιουλία Αγοράστη από την Αβδέλλα Γρεβενών, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης κ. Καλογερόπουλος, ο Περιφερειάρχης του ΟΤΕ Βορείου Ελλάδας Φώτης Γκοτζαμπουγιούκης, ο υποδιευθυντής της COSMOTE Βορείου Ελλάδας Διογένης Γεωργιάδης, ο κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ καθηγητής Μιχάλης Τρίτος, εκ Μετσόβου, ο Συνταγματάρχης Πεζικού, Βασίλης Τσαφαρίδης, Δ/ντης έδρας Ειδικών Επιχειρήσεων Ειδικών ‘Οπλων, Σχολής Διοίκησης Επιτελών Στρατού Ξηράς, η καθηγήτρια Παλαιοντολογίας του ΑΠΘ κ. Τσουκαλά, η κα Νίκη Στρατηλάτη Γεν. Γραμματέας της Φιλοπτώχου Θεσσαλονίκης, ο πρόεδρος της ΜΕΝΤ Κώστας Μπουλιώνης, ο κ. Ανδρεάδης εκ μέρους του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, ακαδημαϊκοί και πολλοί γρεβενιώτες της Θεσσαλονίκης.

 

Μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης δόθηκε μικρή δεξίωση για τους καλεσμένους με γρεβενιώτικα εδέσματα, ευγενική χορηγία του Φώτη Παρασκευαϊδη (μανιτάροπροϊόντα) και του Βασίλη Σιαφαρίκα (τυροκομικά).

Το ερχόμενο Σάββατο 16 Φεβρουαρίου το βιβλίο θα παρουσιαστεί στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, που τυγχάνει και πρόεδρος του Συλλόγου Μακεδόνων ο Γιάννης Μήτσιος και στις 3 Μαρτίου με την κεντρική παρουσίαση στο Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων του ΟΤΕ στην πλατεία Βικτωρίας.

 

Ήδη προγραμματίζεται για το μήνα Μάρτιο η βιβλιοπαρουσίαση στα Γρεβενά και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η ημέρα και ώρα της εκδήλωσης

 


 Με τη νέα γενιά των γρεβενιωτών Θεσσαλονίκης. Από αριστερά ο Γιάννης Πάκας, πρόεδρος του Συλλόγου Γρεβενιωτών Θεσσαλονίκης, ο Δημήτρης Χαλάτσογλου, πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχάνων Δυτικής Μακεδονίας, ο Δημήτρης Νταπούλιας, που υπηρετεί στην ΕΛΑΣ και ο Βαγγέλης Παπανικολάου δικηγόρος.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑΝΝΗ ΜΗΤΣΙΟΥ ΣΤΟ ΕΓΝΑΤΙΑ ΤV ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΚΕΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ (ΑΠΟ ΤΟ 21 ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ)

Αντιστυλι 13-02-13 από Egnatiatv