Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Κινήσεις στήριξης των φοιτητών στην πόλη μας

tei grevenonΜε πράξεις απαντούν οι φορείς των Γρεβενών στα κακόβουλα σχόλια, τα οποία αναφέρονται στην αδυναμία φιλοξενίας των επιπλέων φοιτητών που προκύπτουν από την δημιουργία του νέου τμήματος στο ΤΕΙ των Γρεβενών. Σ’ αυτούς που βιάστηκαν να κατηγορήσουν τον  γρεβενιώτικο τόπο και τους ανθρώπους του, τα ευχάριστα γεγονότα που ακολουθούν για τη φοιτητική κοινότητα του ΤΕΙ Γρεβενών είναι η απάντηση.

 

Από τα ΚΤΕΛ Γρεβενών ανακοινώθηκε επίσημα η εφαρμογή της μηνιαίας κάρτας με πολύ χαμηλή τιμή και κατάργηση του εισιτηρίου.

Τα ταξί μειώνουν περίπου κατά 50% τις εκατό την τιμή κούρσας για τα ΤΕΙ.

 Η μείωση της τιμής, ειδικά στα καταστήματα εστίασης, από αρκετά μαγαζιά ήδη εφαρμόζεται  αρκετά χρόνια πριν.

Όσο για τα διαμερίσματα ενημερώνουμε την φοιτητική κοινότητα ότι οι σύλλογοι εστίασης και εμπορικός, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, διαθέτουν κατάσταση με διαμερίσματα διαφόρων τετραγωνικών και με απαίτηση ειδικής τιμής.

Θυμίζουμε (και απαντάμε σε κακόβουλα σχόλια ) στους υποψηφίους φοιτητές που θα έρθουν στα Γρεβενά ότι : πριν 4 χρόνια προέκυψε θέμα γραμματειακής υποστήριξης  στα ΤΕΙ με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η λειτουργία τους. Άμεσα ο Δήμος Γρεβενών και οι ανωτέρω σύλλογοι  ενεργοποιηθήκαν και με την συμμετοχή πολλών καταστημάτων πληρωθήκαν τα άτομα της γραμματειακής υποστήριξης.

Αυτός είναι ο Γρεβενιώτης που έτσι αποδεικνύει την φιλοξενία του , παρόλο που ο νομός Γρεβενών είναι ο 5ος φτωχότερος  στην Ελλάδα.

 

Σωματείο Ιδιοκτητών Εστιατορίων, Καφετεριών και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Γρεβενών

 

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του κ. Τσαπατσάρη στο greveniotis.gr

{youtube}dG9_gWHC8RQ|560|350{/youtube}