Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Δηλώσεις Χρ.Μπγιάλα για: Σχολή Αστυφυλάκων, φορέα Βόρειας Πίνδου και ΤΕΙ Γρεβενών.

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ, το μεσημέρι του Σαββάτου 17 Μαρτίου 2018, ο βουλευτής Γρεβενών Χρήστος Μπγιάλας.
Ο κ. Μπγιάλας αναφέρθηκε στις θετικές εξελίξεις που αφορούν το κτίριο της Σχολής Αστυφυλάκων για την μεταστέγαση των υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών σ αυτό, τονίζοντας ότι μέσα στο καλοκαίρι θα ξεκινήσουν οι εργασίες.
Μιλώντας για το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου παιδείας, δήλωσε ότι η Δυτική Μακεδονία θα είναι κερδισμένη απ αυτόν τον σχεδιασμό, ενώ αναφέρθηκε τόσο στο κτίριο της Μαθητικής Εστίας που θα φιλοξενήσει τους φοιτητές του ΤΕΙ αλλα και στο σχεδιασμό της αξιοποίησης του παλαιού νοσοκομείου ώστε να λειτουργήσει ως Φοιτητική Εστία.
Επίσης αναφέρθηκε στο θέμα της μετακίνησης της έδρας του φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου Βόρειας Πίνδου στους Ασπραγγέλους Ιωαννίνων, τονίζοντας ότι αυτό ξεκίνησε το 2007 με τη μετακίνηση των Διοικητικών Υπηρεσιών ενώ η αλλαγή της έδρας έγινε το 2013 και ότι το μόνο που άλλαξε το 2018 είναι η ονομασία του φορέα και διαβεβαίωσε ότι στο νέο ΔΣ θα εκπροσωπούνται και τα Γρεβενά.
Δειτε το σχετικό βιντεο