Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Το Παράρτημα Γρεβενών της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, το Σάββατο (17/02/2018) το μεσημέρι, σε μία λιτή εκδήλωση, έκοψε την βασιλόπιτα στο ξενοδοχείο «Αχίλλειον».
Ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Γρεβενών, Σχης (ΤΘ) ε.α. Σπηλιώτης Οδυσσέας, υποδέχθηκε και καλωσόρισε στην είσοδο του ξενοδοχείου, τα μέλη και τους προσκεκλημένους.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Απόστολος Τσένης, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξκών Γρεβενών ο πρόεδρος κ. Στέργιος Παπαστεργίου, ο Αντιπρόεδρος και ο Γραμματέας, καθώς και ο Δικηγόρος Χρήστος Μήλιος.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ευλογία της Βασιλόπιτας από ιερέα εκπρόσωπο της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών, ο οποίος ευχήθηκε καλή Χρονιά σε όλους.
Στην συνέχεια ο Πρόεδρος της ΕΑΑΣ Παραρτήματος Γρεβενών ευχήθηκε χρόνια πολλά, υγεία, χαρούμενο και δημιουργικό το 2018. Ακολούθησε το μοίρασμα της πίτας και το κομμάτι που περιείχε το νόμισμα κέρδισε ο Τχης (ε.α.) Ηλίας Δεμερτζίδης, και το οποίο αντιστοιχούσε σε Ασημένια Εικόνα της Παναγίας.
Το Τοπικό Συμβούλιο του Παραρτήματος Γρεβενών, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες σε όλα τα μέλη και στις οικογένειές των που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση καθώς και σε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Για το Τοπικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
Οδυσσέας Θ. Σπηλιώτης
Σχης(ΤΘ)ε.α.

Δείτε ακόμα