Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Επίσκεψη συλλόγου «Ελπίδα» Γρεβενών στο Κατάστημα Κράτησης Γρεβενών.

Ο σύλλογος «Ελπίδα» Γρεβενών πραγματοποίησε επίσκεψη στο Κατάστημα Κράτησης Γρεβενών, με σκοπό να προσφέρει είδη ατομικής υγιεινής στους κρατουμένους που τα είχαν πραγματικά ανάγκη. Την επίσκεψη αποτέλεσαν 8 γυναίκες μέλη του συλλόγου. Ο σύλλογος «Ελπίδα» διέθεσε μεγάλο αριθμό προϊόντων όπως σαμπουάν, οδοντόκρεμες, ξυραφάκια και είδη υγιεινής γενικότερα.

Για έναν άπορο κρατούμενο είναι πάρα πολύ σημαντική η προσφορά και η αλληλεγγύη αυτή ειδικά τις μέρες των Χριστουγέννων. Το μεγαλύτερο ποσοστό των κρατουμένων που βρίσκονται έγκλειστοι, έχουν ελάχιστους η καθόλου οικονομικούς πόρους, και βασίζονται έως και εξολοκλήρου στην φιλανθρωπική βοήθεια. Πολλές φορές η βοήθεια αυτή είναι ιδιαίτερα περιορισμένη, έως και ανύπαρκτη, εξαιτίας του κοινωνικού αποκλεισμού που βιώνουν. Για αυτούς, ακόμη και το ελάχιστο, είναι υπεραρκετό.
Το Κατάστημα Κράτησης Γρεβενών επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του για την πραγματοποίηση της επίσκεψης αυτής. Επιβάλλεται να σημειωθεί ότι τέτοιου είδους δράσεις ειδικά τις εορταστικές περιόδους αποτελούν δείγματα κατανόησης και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο και δίνουν ένα πραγματικό νόημα στην έννοια των εορτών. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η αυτή προσφορά αγαθών παρά το μικρό της μέγεθος αποτελεί σημαντικό κομμάτι των ειδών πρώτης ανάγκης ενός κρατουμένου και ειδικά ενός άπορου. Η επίσκεψη του συλλόγου «Ελπίδα» πραγματοποιήθηκε επιτυχώς χαρίζοντας ένα χαμόγελο σε αυτούς που το είχαν ανάγκη.
Ενόψει της νέας χρονιάς, θα ήταν συνετό να γίνει μια ευχή για συνέχεια και διεξαγωγή και άλλων παρόμοιων δράσεων με αντίστοιχο σκοπό.