Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Εμπλουτισμός πηγών με νέες καλλιέργειες (VIDEO)

Την Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012 ο Δήμαρχος Γρεβενών και Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης επισκέφθηκε την περιοχή της Βασιλίτσας Γρεβενών εκεί όπου πραγματοποιούνται  εργασίες για τον εμπλουτισμό του Β΄ Κλάδου ύδρευσης με νερό από μία νέα υδρομάστευση  150 κυβικών νερού.

Ο εμπλουτισμός του δικτύου με τα νέα κυβικά θα ανακουφίσει τα προβλήματα λειψυδρίας που αντιμετωπίζουν οι Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Γρεβενών οι οποίες υδροδοτούνται από τον Β’ Κλάδο ύδρευσης.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε υπάρχουσα υδρομάστευση 500 κυβικών νερού στην…

Τοπική Κοινότητα Σαμαρίνας, η οποία είναι ανενεργή λόγω του ότι το έργο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Αμέσως μετά ο Δήμαρχος και Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Γ. κ. Κουπτσίδης δήλωσε: «η νέα αυτή καλλιέργεια νερού θα ανακουφίσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Τοπικές Κοινότητες που υδροδοτούνται από τον Β΄ Κλάδο και θα λύσει οριστικά αυτό το τόσο σημαντικό πρόβλημα για τους Δημότες μας. Άλλωστε αυτός είναι και ο στόχος μας να δώσουμε λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα το οποίο κάποιοι «το έλυναν μόνο στα λόγια χωρίς έργα», με ένα δίκτυο κυριολεκτικά εγκαταλελειμμένο. Εμείς με λίγα λόγια αλλά με έργα κάνουμε πράξη αυτά που λέμε, παρά τα προβλήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε καθημερινά στον τομέα αυτό.

Θέλουμε τόνισε να ενισχύσουμε και το δίκτυο της Δημοτικής Ενότητας Ηρακλεωτών με μοναδικό σκοπό την οριστική επίλυση του προβλήματος της υδροδότησης και με παροχή ποιοτικού νερού στους δημότες μας.

Ζήτησε για ακόμη μία φορά από τους Δημότες να κάνουν σωστή χρήση του νερού και τόνισε ότι θα επιβληθούν αυστηρά πρόστιμα σε όσους έχουν παράνομες η αδήλωτες παροχές με την εκπνοή της προθεσμίας.

Δεσμεύθηκε ότι το έργο της υδρομάστευσης στην περιοχή της Σαμαρίνας θα ολοκληρωθεί. Πιστεύω τόνισε ότι θα είναι έτοιμο την ερχόμενη άνοιξη.

Σε ότι αφορά τα προβλήματα υδροδότησης που υπάρχουν στις Τοπικές Κοινότητες του πρώην Δήμου Γόργιαννης  δήλωσε ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια επίλυσης τους. Υπάρχει τόνισε έτοιμη μελέτη η οποία εκπονήθηκε από την Αν Γρε, το έργο της οποίας κάποιοι αμφισβητούν, θα προσπαθήσουμε να την εντάξουμε σε κάποιο πρόγραμμα ενώ θα κάνουμε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για να λύσουμε τα προβλήματα και αυτό είναι δέσμευση απέναντι στους δημότες μας.

Τέλος για ακόμη μία φορά ευχαρίστησε τους Γρεβενιώτες για τη συνεργασία και την κατανόηση που δείχνουν».