Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΓΙΟΡΤΕΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ – ΓΙΟΡΤΕΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΜΟΝΗΣ. Η ΄΄ΕΛΠΙΔΑ’’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΑΙ

 Από την Α/Βάθμια και Β/Βάθμια Εκπαίδευση Γρεβενών, εν όψει των Χριστουγέννων, πραγματοποιήθηκαν  στις 18 και  20 Δεκεμβρίου 2012 εκδηλώσεις  υπέρ του Συλλόγου Αλληλεγγύης   και Εθελοντισμού Γρεβενών ΄΄ΕΛΠΙΔΑ’’.

       Στις 18 Δεκεμβρίου,  με τη συμμετοχή εκατοντάδων μαθητών και δεκάδων καθηγητών και την παρουσία πληθώρας…

γονέων και πολιτών, το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Γρεβενών πλημμύρησε από Χριστουγεννιάτικες μελωδίες  και χαρούμενες φωνές  που δημιούργησαν ένα κλίμα ζεστό και ανθρώπινο, κόντρα στο κλίμα αβεβαιότητας και κατήφειας , που λόγω της βαθειάς κρίσης επικρατούσε εκτός Κέντρου.

      Η  τέλεια οργάνωση από πλευράς των διοργανωτών, με πρωτεργάτη το Στέργιο Πουρνάρα,   οι  περίτεχνες καλλιτεχνικές δημιουργίες  των μαθητών, που από καιρό ετοιμάζονταν στα εργαστήρια των σχολίων με την  καθοδήγηση των καθηγητών και κόσμησαν  το πολύχρωμο ΒΑΖΑΑR, το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα ,όπου οι πρωταγωνιστές ξεδίπλωσαν  το ταλέντο τους στους μοντέρνους και παραδοσιακούς χορούς,  τη μουσική,  το τραγούδι απέσπασαν το θαυμασμό των θεατών που εκδηλωνόταν με θερμά χειροκροτήματα και επευφημίες.  ‘Αλλωστε η επιτυχία ήταν εξασφαλισμένη γιατί  καταξιωμένοι δάσκαλοι, έθεσαν τη σφραγίδα τους στα δρώμενα και πάνω από όλα γιατί οι γιορτή  ήταν ΄΄ζυμωμένη ‘’ με αγάπη, από παιδιά για άλλα παιδιά.  

     Στις 20 Δεκεμβρίου στο κλειστό Γυμναστήριο πραγματοποιήθηκαν αγώνες μπάσκετ καθηγητών με την παρουσία ένθερμης κερκίδας μαθητών  και όχι μόνον, όπου θαύμαζε κανείς την καλή φυσική κατάσταση ανδρών και γυναικών  που αγωνίστηκαν με θέρμη για τη στήριξη του έργου της ‘’ΕΛΠΙΔΑΣ΄΄, που δεν είναι άλλο από τη διεκδίκηση της αξιοπρεπούς διαβίωσης των συμπολιτών μας  και κυρίως των παιδιών που πλήττονται από τη κρίση που βαθαίνει και μακραίνει.

     Οι μαθητικές εκδηλώσεις έκλεισαν αφήνοντας αίσθηση βάσιμης ελπίδας και ευχάριστης προσμονής για ένα καλλίτερο αύριο, που δικαιούνται τα παιδιά και οφείλουμε οι μεγάλοι.                                                   

                                                                                                             

   Ευαγγελία  Μπόγκια

 

 

Η ΄΄ΕΛΠΙΔΑ’’  ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ   ΚΑΙ   ΔΕΣΜΕΥΤΑΙ

 

    Για την εξαιρετική τιμή που επιφύλαξαν στο Σύλλογο Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού Γρεβενών ‘’ΕΛΠΙΔΑ’’ η  Α/Βάθμια και η Β/Βάθμια  Εκπαίδευση Γρεβενών, με την διοργάνωση των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων υπέρ του Συλλόγου μας, ως Διοικητικό Συμβούλιο , εκφράζουμε ευχαριστίες από καρδιάς στα πρόσωπα των προισταμένων            κ.κ. Γεωργίου  Νάστου  και Θωμά Λιάμπα.  Ευχαριστούμε επίσης όλους τους εκπαιδευτικούς και μαθητές που συμμετείχαν  στα πολιτιστικά δρώμενα δίνοντας τον καλλίτερο τους εαυτό,  με αποτέλεσμα να παρουσιάσουν γιορτές αγάπης και αλληλεγγύης που κάνουν υπερήφανους , για το υψηλό αίσθημα ευθύνης της μαθητικής κοινότητας του τόπου μας, γονείς, εκπαιδευτικούς και πολίτες. Και δεν είναι η πρώτη φορά που αισθανόμαστε την επιθυμία να απευθύνουμε ευχαριστίες στα παιδιά, γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που δεχόμαστε τη στήριξη τους. Είναι πολλές ,όπως πολλές είναι και οι αναφορές μας, σε όλες τις δημόσιες εκδηλώσεις  μας στις  πράξεις γενναιοδωρίας τους . Ίσως στα παιδιά αυτά να οφείλεται μέρος της δικής μας αγωνιστικότητας και προσήλωσης στις διαχρονικές αξίες που ως Σύλλογος με πίστη επί δεκαέξι χρόνια υπηρετούμε. Για να διασκεδάσουμε τις ανθρώπινες φιλοδοξίες μας εκλαμβάνουμε αυτές τις ευγενικές και γενναιόδωρες προσφορές  ως αναγνώριση του έργου μας,  που πάντα σε περίοπτη θέση έχει τα παιδιά. Τα παιδιά, ανεξάρτητα από εθνικότητα, θρησκεία, χρώμα, ή φύλλο. Τα παιδιά που χωρίς να έχουν καμία ευθύνη πληρώνουν το τίμημα των δικών μας λαθών.  Εμείς από την ‘’ΕΛΠΙΔΑ’’  υποκλινόμαστε στο μεγαλείο  της ψυχής τους, της υπευθυνότητας ,και της  αθωότητας τους και δεσμευόμαστε , όσο θα έχουμε τη στήριξη των μελών και φίλων του Συλλόγου, των επιχειρήσεων και φορέων του τόπου μας, να δηλώνουμε παρόν σε κάθε αίτημα των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται.          Και πάλι σας ευχαριστούμε.                                                                                  

                                                                Το  Δ.Σ. της   ΄΄ΕΛΠΙΔΑΣ’’