Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών για το νέο κτήριο της Αστυνομίας (VIDEO)

Στο θέμα του νέου κτηρίου όπου θα στεγαστούν οι υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών, αναφέρθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Ευάγγελος Σημαδράκος.

Οι μελέτες για την αποπεράτωση του κτιρίου της Σχολή Αστυφυλάκων βρίσκονται πια σε ώριμο στάδιο. Έχουν γίνει, μεταξύ άλλων, η επικαιροποίηση της οικοδομικής άδειας, οι μελέτες Ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων και έχει ενημερωθεί ο φάκελος του έργου σύμφωνα με τα όσα όριζαν οι προδιαγραφές του Υπουργείου Δημοσίας Τάξης.
Το συνολικό κόστος της μελέτης ανέρχεται στα 3,5 εκατομμύρια Ευρώ και πλέον είμαστε σε θέση να εντάξουμε το έργο σε κάποιο χρηματοδοτικό μέσο, είτε του Υπουργείου Δημοσίας Τάξης είτε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Η ολοκλήρωση των διαδικασιών αποτελεί μια ευχάριστη εξέλιξη αφού η σχετική Προγραμματική Σύμβαση που υπεγράφη μεταξύ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και Αναπτυξιακής Κοζάνης (ΑΝΚΟ) έχει φτάσει στο τελικό στάδιο.
Παρότι το κόστος του έργου φαίνεται υψηλό, εκτιμάται πως με τις εκπτώσεις που θα επιτευχθούν κατά τη διαδικασία εκτέλεσης του έργου, το τελικό ποσό θα είναι μικρότερο από εκείνο το οποίο είχε αρχικώς προϋπολογιστεί.
Τα εύσημα πρέπει να αποδοθούν στην Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας για την όλη προσπάθεια και στήριξη που παρείχε στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών, φέρνοντας σε πέρας μια δύσκολη μελέτη αναθεώρησης με τα όσα προβλήματα κληρονομήσαμε από το παρελθόν, ενώ μένει πλέον η ένταξη του έργου το επόμενο χρονικό διάστημα.