Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Συνάντηση Σαμαριναίων κτηνοτρόφων με τον Β. Λεβέντη -Δεσμέυσεις για τη στήριξη της “φέτας”

Παλιοί γνώριμοι ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρωών Βασίλης Λεβέντης και ο γνωστός κτηνοτρόφος από το Μακρυχώρ Γ. Λιούπας είχαν πολλά να πούνε χθες κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του προέδρου στον Αμπελώνα

Πρώτα από όλα ο κ. Λιούπας θύμισε στον πρόεδρο ότι τα πέτρινα χρόνια των χαμηλών ποσοστών, το Μακρυχώρι κρατούσε ψηλά τη σημαία της Ενωσης Κεντρώων δίνοντας στο κόμμα κυρίως στις ευρωεκλογές πολύ υψηλά ποσοστά, ενώ στο χωριό υπήρχαν γραφεία της Ενωσης Κεντρώων και πανό στην είσοδο του Μακρυχωρίου που καλούσε τον κόσμο να στηρίξει το κόμμα.

Ολα αυτά τα θυμόταν πολύ καλά ο κ. Λεβέντης ο οποίος δεν ξέχασε ότι κάποιοι του είχαν τάξει να ψήσουν 10 κατσίκια σε περίπτωση που έβγαινε στη Βουλή. Ομως όπως άφησε να εννοηθεί όταν δόθηκε η υπόσχεση ούτε και ο ίδιος πίστευε ότι θα μπει στη Βουλή!!!!

Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων που έγινε δεκτός με θέρμη ζήτησε να μην ψηφίσει ο κόσμος Τσίπρα ή Μητσοτάκη αλλά να ενισχύσει το κόμμα του

Τη διαβεβαίωση ότι η Ενωση Κεντρώων θα στηρίξει με όλες της τις δυνάμεις και σε όλα τα μέτωπα εντός και εκτός Ελλάδας τη Φέτα έδωσε χθες από τον Αμπελώνα ο πρόεδρος του κόμματος Βασίλης Λεβέντης απαντώντας στην προσφώνηση του προέδρου του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Ζήση Παρλίτση κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με κτηνοτρόφους στην ταβέρνα “το Μεράκι” παρουσία του βουλευτή Γιώργου Κατσιαντώνη που διοργάνωσε την τριήμερη περιοδεία του κ. Λεβέντη στο νομό Λάρισας.

Υποδεχόμενος τους δύο πολιτικούς ο κ. Παρλίτσης αφού περιέγραψε με μελανά χρώματα την προοπτική των κτηνοτρόφων εξαιτίας και της τεράστιας πτώσης της τιμής του γάλακτος, ξεκαθάρισε ότι αν δεν υπάρξει προστασία της φέτας τότε θα διαλυθούν όλες οι κτηνοτροφικές μονάδες στη χώρα.

Κτηνοτρόφοι που ήταν παρόντες στη συνάντηση μίλησαν για τα υπερβολικά ποσά που καταβάλουν στον ΕΦΚΑ και για την υπερφορολόγηση και ζήτησαν την παρέμβαση του βουλευτή αλλά και του κ. Λεβέντη ώστε να υπάρξουν θετικές αλλαγές σε αυτά τα δύο ουσιαστικά ζητήματα.

Ο κ. Λεβέντης που έγινε δεκτός με θερμό χειροκρότημα από άτομα που βρίσκονταν στην ταβέρνα απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, καλώντας τον κόσμο να μην ψηφίσει τους κ.κ. Τσίπρα και Μητσοτάκη και να ενισχύσει την Ενωση Κεντρώων για να μπορέσει να τους στριμώξει στις μετεκλογικές συνεργασίες ώστε να σταματήσουν το ξεπούλημα της χώρας και την καταδυνάστευση του λαού.

δείτε φωτογραφίες από τη συνάντηση κτηνοτρόφων (οι περισσότεροι Σαμαριναίοι) με τον Β. Λεβέντη στον Αμπελώνα.

sam13

paidis.com