Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΙΩΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ WEST

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ  ΑΞΙΩΝ

           ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ  ΚΙΝΗΣΗ  ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ  ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Ο κ. Θεόφιλος Παπαδόπουλος, παρουσιαστής της εκπομπής «Forum Επικαιρότητας» του τηλεοπτικού σταθμού WEST CHANNEL, κατά παράβαση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, εξαπέλυσε εναντίον μου μια πρωτοφανή, αναίτια και κυρίως αναιτιολόγητη επίθεση.
Η κλιμακούμενη λασπολογία του δεν στοχοποίησε μόνο το πρόσωπό μου, αλλά προσέβαλε βαθύτατα τους επαγγελματίες των Γρεβενών υποδεικνύοντάς τους τι πρέπει να κάνουν στις επερχόμενες εκλογές για το Επιμελητήριο Γρεβενών, θεωρώντας τους, προφανώς, ανίκανους να αποφασίσουν εκείνοι για την τύχη του τόπου τους.
Ο κ. Παπαδόπουλος, λοιπόν, ως αυτόκλητος μεσσίας διεκδικεί το δικαίωμα να καθυβρίζει και να διαστρεβλώνει με την εξουσία του «δημοσιογράφου» και ταυτόχρονα να αντιμετωπίζει τον επιχειρηματικό κόσμο των Γρεβενών ως πιόνια του προσωπικού του μένους.
Αδιαφορώ για τα κίνητρα του κ Παπαδόπουλου και για το γεγονός ότι προωθεί το δημοσιογραφικό μοντέλο του ολοκληρωτισμού και της αδιαφάνειας, αδυνατώντας να αντιληφθεί ότι ζει σε μια δημοκρατική κοινωνία που επιβάλλει τον λόγο και τον αντίλογο. Αντιπαρέρχομαι το ύφος του λόγου του και το κακοπαιγμένο του μονόπρακτο μπροστά στις κάμερες. Η εμπλοκή του, ωστόσο στην επικείμενη εκλογική διαδικασία του Επιμελητηρίου Γρεβενών παραβιάζει κατάφωρα και τη δικαιοδοσία του, και το δημοκρατικό μου δικαίωμα του «εκλέγεσθαι» και το δικαίωμα του «εκλέγειν» των συντοπιτών μου. Καταγγέλλω δημόσια τα ασύστολα ψεύδη πάνω στα οποία στήριξε τον λίβελο εναντίον μου.
Σέβομαι και τιμώ την προσφορά των εργαζομένων στο WEST CHANNEL στην ενημέρωση των Δυτικής Μακεδονίας και θεωρώ, καλόπιστα, ότι η συμπεριφορά του κ. Παπαδόπουλου δεν εκφράζει την ιδεολογία του μέσου. Η ελεύθερη και ακηδεμόνευτη κρίση των συντοπιτών μου επαγγελματιών είναι εν τέλει αυτή, που θα δώσει απάντηση στις ανεπίτρεπτες, ανοίκειες και προσβλητικές απόπειρες χειραγώγησής τους.

Ο Επικεφαλής του Συνδυασμού

Πάνος Γιώτας