Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ψυχίατρος στα Γρεβενά.

ο Ψυχίατρος Αχιλλέας ΟικονόμουΕίναι γνωστό ότι ο νομός μας στερείται σε μεγάλο βαθμό ψυχιατρικών υπηρεσιών, με αποτέλεσμα πολλοί συμπολίτες μας να αναζητούν τέτοιου είδους υπηρεσίες σε γειτονικούς νομούς, γεγονός που απαιτεί χρόνο και επιπλέον έξοδα.

Πληροφορηθήκαμε με ενδιαφέρον ότι στην πόλη μας ξεκίνησε πολύ πρόσφατα να προσφέρει τις ιατρικές του υπηρεσίες ο Ψυχίατρος Αχιλλέας Οικονόμου.
Το ιατρείο του βρίσκεται στη γωνία των οδών….

Εμμανουήλ Παππά και Λυκούργου.

Ο Αχιλλέας Οικονόμου έχει πλούσια εργασιακή εμπειρία, καθώς έχει εργαστεί στο 1ο Ψυχιατρικό Τμήμα Επειγόντων του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής, στο Συμβουλευτικό Σταθμό Αλκοολικών του 18 Άνω, υπήρξε Ψυχίατρος του Κλιμακίου Μυκόνου της Εταιρίας Περιφερειακής Ανάπτυξης Ψυχικής Υγείας, Ιατρός του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας, είναι ιδρυτικό μέλος της Ομάδας Ψυχοκοινωνικής Παρέμβασης του Υπουργείου Υγείας και Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Ειδικευομένων Ψυχιάτρων.

Εξειδικεύεται στην κατάθλιψη, στο άγχος, στις κρίσεις πανικού, στην άνοια, στις ψυχώσεις και τις διαταραχές ύπνου.

 Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στα Τρίκαλα και θα δέχεται επισκέψεις και στην πόλη των Γρεβενών κάθε Τρίτη και Πέμπτη 17.30-21.00 και Παρασκευή 8.30-14.00 μετά από ραντεβού (τηλέφωνο επικοινωνίας 24620 24170).

 

Ο greveniotis.gr εύχεται στον Ψυχίατρο καλές δουλειές και να προσφέρει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις επιστημονικές του υπηρεσίες στους πολίτες του νομού μας.

 

ο Ψυχίατρος Αχιλλέας Οικονόμου