Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Η καταγγελία του κτηνοτρόφου κ.Καραπούλιου συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο (VIDEO)

Η καταγγελία του κτηνοτρόφου κ. Πούλιου Καραπούλιου που απασχόλησε τις τελευταίες ημέρες την τοπική κοινωνία και όχι μόνο, για την μη υδροδότηση της σταβλικής του εγκατάστασης, στο Κηπουρειό Γρεβενών, απασχόλησε το Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης 22/11/2017.
Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου οπου παραβρέθηκαν και αρκετοί κάτοικοι του Κηπουρειού, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας αναφέρθηκε στο video με τις καταγγελίες του κτηνοτρόφου στην κάμερα του greveniotis.gr, εκφράζοντας το παράπονο του για μεροληπτική ενημέρωση, αφου όπως τόνισε δεν ρωτήθηκε για το θέμα κανένας κάτοικος του χωριού.
Από την πλευρά μας, για την ενημέρωση των κατοίκων του Κηπουρειού αλλά και όλων των αναγνωστών μας, να αναφέρουμε ότι, την ίδια μέρα που αναρτήσαμε το video με τις απόψεις του κ.Καραπούλιου και αφου ο ίδιος ο κτηνοτρόφος δεν κατηγόρησε τους κατοίκους αλλα επέρριψε ευθύνες στην Υπηρεσία ύδρευσης, ζητήσαμε όπως οφείλαμε , από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΓ να τοποθετηθεί επι του θέματος αλλά μας παρέπεμψε σε ανακοίνωση της Υπηρεσίας τις επόμενες ημέρες.

 

Δείτε εδώ τα όσα είχε καταγγείλει  ο κ.Καραπούλιος  αλλα και το τι ειπώθηκε για το θεμα στο ΔΣ στο βίντεο που ακολουθεί