Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Τι αποφάσισαν για το μέλλον της ΑνΓρε και της ΑΝΔΗΓ; (VIDEO)

Το μέλλον των Αναπτυξιακών Εταιρειών (Α.ΝΓΡΕ. και ΑΝ.ΔΗ.Γ.) συζητήθηκε κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γρεβενών την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου του 2017 όπου αποφασίσθηκε ο ορισμός εκπροσώπων του Δήμου Γρεβενών ως μετόχου στην Ανώνυμη Εταιρία με την επωνυμία «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ- Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ» και δ.τ. «ΑνΓρε» για την εκπροσώπησή του στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση στις 23 Νοεμβρίου του 2017. Μεταξύ των άλλων θεμάτων που θα συζητηθούν στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της ΑΝ.ΓΡΕ. είναι η λύση και η εκκαθάρισή της.
Παρόμοια αποφασίσθηκε και ο ορισμός εκπροσώπων του Δήμου Γρεβενών ως μετόχου στην Ανώνυμη Εταιρία με την επωνυμία «Αναπτυξιακή Δήμου Γρεβενών Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ» και δ.τ. «Αν.Δη.Γ. Α.Ε. ΟΤΑ» για την εκπροσώπησή του α) στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και β) στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 23-11-2017.
Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της «Αν.Δη.Γ. Α.Ε. ΟΤΑ» στην οποία ο Δήμος Γρεβενων κατέχει το 99% των μετοχών της, θα αποφασισθεί η λύση και η εκκαθάρισή της. Να σημειωθεί ότι υπήρξε σχετική δέσμευση του Δημάρχου Γρεβενών για το εργασιακό μέλλον των εργαζομένων της Αν.Δη.Γ.