Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Υποδοχή ολυμπιακής φλόγας στον Δήμο Γρεβενών. (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Με τιμές αρχηγού κράτους υποδέχτηκε ο Δήμος Γρεβενών σήμερα, Πέμπτη 26 Οκτωβρίου στην πλατεία Αιμιλιανού τη φλόγα των 23ων χειμερινών Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων που θα διεξαχθούν στην PyeongChang της Δημοκρατίας της Κορέας από 9 έως 25 Φεβρουαρίου 2018.
Τη φλόγα συνόδευσαν επάξια αθλητές τοπικών αθλητικών συλλόγων (με τη σειρά παρέλαβαν ο Στέργιος Παπαστεργίου, η Ελένη Κουτσαλιάρη και παρέδωσαν η Αθανασία Ράπτη και ο Γιώργος Παπαϊωάννου) και η τελετή ολοκληρώθηκε στην κεντρική πλατεία όπου και άναψε ο βωμός. Ο Δήμαρχος Γρεβενών καλωσόρισε τους καλεσμένους, ακολούθησαν οι χαιρετισμοί των κου Γιουντζού Χονγκ, εκπροσώπου της Οργανωτικής Επιτροπής των Χειμερινών Αγώνων της PyeongChang και του κου Αθανασίου Βασιλειάδη, εκπροσώπου της Ελληνικής Οργανωτικής Επιτροπής και την εκδήλωση έκλεισαν τα Χορευτικά Τμήματα του Δήμου Γρεβενών με παρουσίαση δημοτικών χωρών της περιοχής.
Ιδιαίτερα σημαντική κρίθηκε η θερμή ανταπόκριση των σχολείων της πόλης καθώς η ζωντανή παρουσία των μαθητών σε όλα τα στάδια της πορείας της φλόγας δημιούργησε το κατάλληλο εορταστικό κλίμα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ