Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΓΡΕΒΕΝΑ «Ελευθέρια 2017» συγκέντρωση τροφίμων στην πλατεία Αιμιλιανού

Στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους µας, γίνεται προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων που είναι απαραίτητα για την καθημερινή διαβίωση των οικονομικά αδύνατων συμπολιτών µας.
Για τον σκοπό αυτό ο Δήμος Γρεβενών και η Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών με την ευγενική προσφορά της Δημοτικής Κοινότητας Γρεβενών, του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Γρεβενών, της ΔΕΚΕΓ, του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών, της Γυμναστικής Ένωσης Γρεβενών, των Δρομέων Υγείας, της Ένωσης Ποδηλατιστών καθώς και του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Γρεβενών, της ΕΛΜΕ και του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων του ΟΤΕ, διοργανώνουν για δεύτερη φορά, εκδηλώσεις με τίτλο «Ελευθέρια» και καλούν τους πολίτες που επιθυμούν να στηρίξουν την προσπάθειά αυτή, αντί συμμετοχής, να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας (μακαρόνια, ρύζι, ζάχαρη, όσπρια, λάδι, γάλα, κλπ.) -όχι ευπαθή προϊόντα- στον χώρο έναρξης του αγώνα (Πλατεία Αιμιλιανού) από τις 10:00π.µ. έως τις 12:00µ.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Οκτωβρίου και ώρα 11:00 π.μ. με σημείο έναρξης την πλατεία Αιμιλιανού. Θα πραγματοποιηθούν δύο διαδρομές, μία 1.000μ. για τα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων και μία 5.000 μ. για όλους τους υπόλοιπους Δρομείς.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκριση.

Ο Αντιδήμαρχος

Κωνσταντίνος Νικολακόπουλος

Δείτε ακόμα