Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Η Επίσκεψη του Γιάννη Μανιάτη στα Γρεβενά (VIDEO)

Στη Δυτική Μακεδονία, Κοζάνη, Kαστοριά, Φλώρινα, Γρεβενά, περιόδευσε ο Γιάννης Μανιάτης. Συζήτησε με παραγωγικούς, κοινωνικούς, αυτοδιοικητικούς φορείς, αλλά και με δημοκρατικούς πολίτες και στελέχη του ΠΑΣΟΚ την ανάγκη ίδρυσης του νέου Προοδευτικού Κινήματος και τη δική του υποψηφιότητα για την ηγεσία.

Στα Γρεβενά πραγματοποίησε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Άλφα Wood Πίνδος που αξιοποιεί 120.000 τόνους ελληνικής ξυλείας από το φυσικό πόρο των ελληνικών δασών σε συνεργασία με τους ελληνικούς δασικούς συνεταιρισμού . Η μονάδα δίνει ζωή στην ανάπτυξη του ορεινού όγκου της Πίνδου επηρεάζοντας άμεσα ή έμμεσα το εισόδημά 500 οικογενειών.

Τελευταίος σταθμός η συνάντηση με το Προεδρείο της ΕΑΣ Γρεβενών και τη Μονάδα Αγρός όπου αναλύθηκαν τα προβλήματα του πρωτογενή τομέα και των αγροτών, αλλά και της μεταποίησης των αγροτικών προϊόντων για να υπάρξει υπεραξία που θα στηρίξει το εισόδημά τους. Ειδική συζήτηση έγινε για τις βιολογικές καλλιέργειες που έχουν ανάπτυξη στην περιοχή και τις αστοχίες στο πρόγραμμα που εξήγγειλε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων που άφησε τους καλλιεργητές των Γρεβενών εκτός του προγράμματος.

Δείτε το βίντεο απο την επίσκεψη του Γιάννη Μανιάτη στα Γρεβενά