Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ημερίδα: Ποτάμια συστήματα στο σύγχρονο αστικό περιβάλλον (video)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της ημερίδας: «Ποτάμια συστήματα στο σύγχρονο αστικό περιβάλλον» που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017 στο Δημαρχείο Γρεβενών, με διοργανωτές τον Δήμο Γρεβενών, την ΔΕΥΑ Γρεβενών και το Ελληνικό Δίκτυο Πόλεων με Ποτάμια.
Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ομιλητές, προσκεκλημένοι και πολίτες, ανέδειξαν την αξία των αστικών και όχι μόνο ποταμιών ως στοιχείο ζωής και πολιτισμού των πόλεων, ενώ αναπτύχθηκαν προτάσεις αξιοποίησης και αναβάθμισής τους με σεβασμό πάντα στην περιβαλλοντική τους προστασία.
Ως κυριότερα συμπεράσματα από τις εργασίες της ημερίδας προέκυψαν, η ανάγκη άμεσης κωδικοποίησης της νομοθεσίας που διέπει την διαχείριση των ποταμών και η αποσαφήνιση των αρμοδιοτήτων του κάθε φορά εμπλεκόμενου φορέα, ενώ αποφασίσθηκε η συνέχιση της διοργάνωσης ανάλογων ημερίδων με την σκυτάλη να παίρνουν από τα Τρίκαλα και τα Γρεβενά, η Λάρισα και η Λειβαδιά τους επόμενους μήνες.
Τις εργασίες τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γεώργιος Δασταμάνης, ο Βουλευτής Γρεβενών κ. Χρήστος Μπγιάλας, ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κ. Ευάγγελος Σημανδράκος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Αντώνης Δασκαλόπουλος, η Δήμαρχος Λειβαδέων κ. Γιώτα Πούλου, ο Δήμαρχος Δεσκάτης κ. Δημήτρης Καραστέργιος, οι Αντιδήμαρχοι Γρεβενών κ.κ. Αδάμος, Κιάκας,Πέτρου Νικολακόπουλος, Τζουβάρα, Τριγώνης, φαρμάκης, οι Αντιδήμαρχοι Αρταίων κ. Γεώργιος Πανέτας, Κόνιτσας κ. Γεώργιος Καλλιντέρης, Λάρισας κ. Γεώργιος Σούλτης και Τρικαίων κ.Χρήστος Γούλας, ο Περιφερειάκος Σύμβουλος κ. Κώστας Καναβός, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών κ. Αχιλλέας Πασχαγιαννίδης , ο Πρόεδρος της ΔΕΚΕΓ κ. Γιάννης Μίχος και ο Αντιπρόεδρος κ.Γιάννης Στουγιάννης,
οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Ισαάκ Ισαακίδης, Κώστας Παλάσκας και Τάσος Τσιρίκας, ο πρώην Δήμαρχος Τρικαίων κ.Μιχάλης Ταμήλος, ο πρώην Βουλευτής Γρεβενών κ. Τιμολέων Κοψαχείλης, ο Δ/της της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γρεβενών κ. Πολύκαρπος Τριάντης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γρεβενών κ. Πουρνάρας και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σπηλαίου κ. Βαβρίτσας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ