Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Αυγενάκης: να κρίνουμε την κυβέρνηση απ αυτά που κάνουν κι όχι απ αυτά που δηλώνουν

Με τη συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 10 Σεπτεμβρίου, η επίσκεψη του κλιμακίου βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στα Γρεβενά, με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη και αποτελούμενο από το βουλευτή Πιερίας, Κώστα Κουκοδήμο και Τρικάλων, Κώστα Σκρέκα.
Νωρίτερα οι βουλευτές  της ΝΔ, συνοδευόμενοι απο τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Λεωνίδα Τεντόγλου και τοπικά στελέχη,  επισκέφτηκαν το Παλαιοντολογικό Μουσείο της Μηλιάς και το εργοστάσιο της ΓΕΩ Ελλάς στη Κνίδη .

Ως «αμετανόητο δημαγωγό» που «φέσωσε την χώρα» με 100 δισ. ευρώ νέα μέτρα και τώρα υπόσχεται ανάπτυξη χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσιπρα ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Με αφορμή την συνέντευξη τύπου του πρωθυπουργού στην ΔΕΘ, ο γραμματέας της ΝΔ   επεσήμανε ότι «ο αμετανόητος δημαγωγός εμφανίστηκε σήμερα υποσχόμενος ανάπτυξη. Εκείνος που κόστισε 100 δισ. ευρώ στη χώρα, που ευθύνεται για την ύφεση δύο χρόνων και την σημερινή αναιμική πορεία, ενώ η οικονομία μπορούσε να αναπτύσσεται με ραγδαίο ρυθμό».

Όπως είπε: «Εμφανίστηκε να πανηγυρίζει για τις επενδύσεις που ο ίδιος πολέμησε και ξεχνά τα εμπόδια που ο ίδιος υψώνει. Και επιπλέον ο πρωθυπουργός της πιο άγριας φοροεπιδρομής μας είπε ότι μας βγάζει από τα μνημόνια! Ποιος; Ο πρωθυπουργός του ΕΦΚΑ και του ΕΝΦΙΑ που θα καταργούσε, αλλά αύξησε. Ο πρωθυπουργός του τρίτου και του τέταρτου μνημονίου μέχρι το 2022».

Ο κ. Αυγενάκης, επεσήμανε επίσης «…Είμαστε οι μόνοι, που μπορούμε να φέρουμε σε πέρας ένα ρεαλιστικό, τολμηρό σχέδιο μεγάλων αλλαγών και μεταρρυθμίσεων. Η Ελλάδα του κ. Τσίπρα δεν αξίζει στους Έλληνες! Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα!».

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, την συνέντευξη τυπου αλλα και την απάντηση στο ερώτημα μας, για το… ποιες θα είναι οι αλλαγές στον επιχειρηματικό τομέα και πόσο άμεσα θα γίνουν αν η ΝΔ γίνει κυβέρνηση;