Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Εκδήλωση στη μνήμη των πεσόντων του 1940 στο ύψωμα της Αννίτσας (VIDEO)

Παρουσία τοπικών φορέων και κατοίκων της περιοχής πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Αυγούστου, η ετήσια εκδήλωση στη μνήμη των πεσόντων κατά τον Ελληνο – Ιταλικό πόλεμο 1940 στο ύψωμα της Αννίτσας στα Γρεβενά, σε ένα Μνημείο που αποτελεί ένα λαμπρό στολίδι μνήμης της ιστορίας των Γρεβενών αλλά και της Ελλάδος γενικότερα. Στην επιμνημόσυνη δέηση Χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Γρεβενών Δαβίδ ενώ ακολούθησε ομιλία από τον κ.Πέτρου , προσκλητήριο νεκρών από τον τελετάρχη κ. Σωτήρη Ταμπούκα και κατάθεση στεφάνων.

Παρακολουθείστε το ρεπορτάζ greveniotis.gr

Δελτίο Τύπου 

            Με κάθε δέουσα επισημότητα τελέστηκε χθες 20 Αυγούστου 2017 στην Αννίτσα η επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των πεσόντων κατά τον Ελληνοϊταλικό πόλεμο (1940-1941), χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Γρεβενών κκ. Δαβίδ και παρουσία του Δημάρχου, κου Γιώργου Δασταμάνη. Η εκδήλωση διεξήχθη με την συνδρομή του Ελληνικού Στρατού σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Γρεβενών και τον Σύνδεσμο Τραυματιών και Οπλιτών του Νομού Γρεβενών.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Γρεβενών κ. Σημανδράκος, οι αντιδήμαρχοι Τριγώνης Χρήστος και Κιάκας Ζήσης, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της ΔΕΚΕΓ Γιάννης Μίχος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Παλάσκας και Γιάννης Νασίκας, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Γιάτσος, οι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Φιλιππαίων Παναγιώτης Σιακαβάρας, Σαμαρίνας Γιάννης Λυγούρας, Δοτσικού Τσιουμπέρη Μερόπη και Σμίξης Σακελλάρης Βιορέλλης,ο Υποδιοικητής του 586 Μ/Π Τάγματος Πεζικού Ζήσης Κουτσοδήμος ,ο αστυνόμος Α΄ Σακαγιάννης Γιώργος, υποδιοικητής της Π.Υ. Γρεβενών κ. Ζαψαλής Ιωάννης, πλήθος κόσμου και εκπρόσωποι συλλόγων. Για το ιστορικό υπόβαθρο της εκδήλωσης μίλησε ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός Πέτρου Ιωάννης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Δείτε ακόμα