Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Κανένα πρόβλημα με την ποιότητα νερού στα Γρεβενά (video)

Κακόβουλα τα δημοσιεύματα που εμπλέκουν τη ΔΕΥΑΓ για τα κρούσματα γαστρεντερίτιδας

 

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Γρεβενών και Πρόεδρος της ΔΕΥΑ κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης αναφερόμενος στα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών σε συγκεκριμένο τοπικό μέσο ενημέρωσης για την…

ποιότητα του νερού καθώς και για τα κρούσματα γαστρεντερίτιδας που παρατηρήθηκαν στην πόλη των Γρεβενών, τα οποία όπως γράφουν οφείλονται στο νερό, τόνισε με έμφαση ότι καμία ευθύνη δε φέρει το νερό που πίνουμε για τα κρούσματα αυτά. Χαρακτήρισε τα δημοσιεύματα κακεντρεχή και συκοφαντικά που στόχο έχουν να θίξουν την ΔΕΥΑ Γρεβενών και το έργο της.

Οι έλεγχοι τόνισε πραγματοποιούνται κάθε μήνα και τα αποτελέσματα δείχνουν ότι το νερό δεν παρουσιάζει κανένα απολύτως πρόβλημα. Για αυτούς που συκοφαντούν τη ΔΕΥΑ Γρεβενών το λόγο  είπε θα έχει από εδώ και πέρα η δικαιοσύνη. Σε ότι αφορά το   80%,  το  τέλος νερού, δήλωσε ότι η απόφαση είχε ληφθεί το 2005, αφορά την ίδια συμμετοχή για συγχρηματοδοτούμενα  έργα του ΕΣΠΑ ισχύει για 10 χρόνια και λήγει το 2015. Δεν μπορεί το Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Γρεβενών να πάρει κάποια άλλη απόφαση με βάση τους νόμους του κράτους.

 

{youtube}a8bECvuTehc|560|350{/youtube}