Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ξεκινάει μέσα στο 2018 η εξερεύνηση Υδρογονανθράκων στα Γρεβενά !!!

«Από το 2018, ίσως και λίγο νωρίτερα, θα αρχίσουμε να ανακοινώνουμε ότι ανοίγουμε την πόρτα σε όποιον ενδιαφέρεται για onshore τοποθεσίες», δήλωσε ο επικεφαλής της Ελληνικής Διαχειριστικής Εταιρίας Υδρογονανθράκων.

Η Ελλάδα θα ξεκινήσει τη διαδικασία νέων παραχωρήσεων για έρευνα και ανάπτυξη υδρογονανθράκων του χρόνου, υπογράμμισε σε δηλώσεις του στο Reuters ο διευθύνων σύμβουλος της Ελληνικής Διαχειριστικής Εταιρίας Υδρογονανθράκων (ΕΔΕΥ) Γιάννης Μπασσιάς.

Μεταξύ των πρώτων περιοχών που αναμένεται να ανοίξουν προς εξερεύνηση είναι η περιοχή των Γρεβενών, κοντά στο σημείο από όπου περνάει ο αγωγός TAP, ανέφερε ο κ. Γιάννης Μπασσιάς.

«Από το 2018, ίσως και λίγο νωρίτερα, θα αρχίσουμε να ανακοινώνουμε ότι ανοίγουμε την πόρτα σε όποιον ενδιαφέρεται για onshore τοποθεσίες», δήλωσε στο πρακτορείο, προσθέτοντας ότι η ΕΔΕΥ ξεκινά να καταρτίζει προγράμματα δεδομένων τόσο για τα Γρεβενά όσο και για άλλες κεντρικές περιοχές.

Ο Γ. Μπασσιάς τόνισε πως αναμένει οι πρώτες νέες offshore και onshore γεωτρήσεις να ξεκινήσουν σε δύο χρόνια, με προϋπόθεση να ξεπεραστούν τα γραφειοκρατικά εμπόδια.

«Είδαμε όλες τις μεγάλες εταιρίες, είδαμε και εταιρίες μεσαίου μεγέθους. Είναι αδιανόητο να μην έχουμε έκφραση ενδιαφέροντος τους επόμενους μήνες για περιοχές που δεν τέθηκαν στον προηγούμενο γύρο παραχωρήσεων το 2014», υπογράμμισε ο κ. Μπασσιάς.

 

πηγη: euro2day.gr