Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Μαθητές του ΕΠΑ.Λ. Δεσκάτης στο Young Business Talents 2016-2017

Μαθητές του Επαγγελματικού Λυκείου Δεσκάτης στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος στην Αθήνα για τον τελικό του διαγωνισμού επιχειρηματικότητας Young Business Talents 2016-2017.
 
 
Συγχαρητήρια στους μαθητές του Επαγγελματικού Λυκείου Δεσκάτης που συμμετείχαν και ολοκλήρωσαν τους ημιτελικούς του κορυφαίου διαγωνισμού επιχειρηματικότητας Young Business Talents 2016-2017.
Καλή επιτυχία στους μαθητές που προκρίθηκαν στον εθνικό τελικό στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος στην Αθήνα στις 22 Απριλίου.
Το Επαγγελματικό Λύκειο  Δεσκάτης  πήρε μέρος για δεύτερη συνεχή χρονιά στον κορυφαίο διαγωνισμό νεανικής επιχειρηματικότητας  Young Business Talents 2016-2017 με τη συμμετοχή 12 μαθητών και μαθητριών και την εποπτεία της οικονομολόγου καθηγήτριας Δέσποινας Κρομμύδα.
Ο διαγωνισμός Young Business Talents είναι ένας πανευρωπαϊκός διαγωνισμός επιχειρηματικών ταλέντων που πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια και στην Ελλάδα μέσω Επιχειρηματικού Προσομοιωτή Διοίκησης Επιχειρήσεων PraxisMMT, με τη συμμετοχή 2517 μαθητών και μαθητριών σε 795 ομάδες από Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια όλης της χώρας.
Ο διαγωνισμός, που περιελάμβανε τη διοίκηση εικονικής επιχείρησης με επεξεργασία και κατάθεση  11- 12 εβδομαδιαίων επιχειρηματικών σχεδίων σε διάστημα 11 εβδομάδων, πραγματοποιήθηκε από τον Οκτώβριο 2016 έως το Μάρτιο 2017 και οι μαθητές διαγωνίστηκαν σε τρεις ομάδες των τεσσάρων.
Στον απαιτητικό αυτό διαγωνισμό, 8 από τους 12  μαθητές και μαθήτριες (δύο ομάδες από τις τρεις)του ΕΠΑΛ  Δεσκάτης,  του τομέα Οικονομίας και Διοίκησης ως επί το πλείστον, κατάφεραν  να φτάσουν και να ολοκληρώσουν τους ημιτελικούς, ενώ 4 μαθητές (μία ομάδα) από αυτούς διακρίθηκαν με πολύ υψηλή βαθμολογία και πήραν την πρόκριση για τον εθνικό τελικό του διαγωνισμού το Σάββατο 22 Απριλίου στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος στην Αθήνα. 
Οι μαθητές που συμμετείχαν και αντίστοιχα προκρίθηκαν στον τελικό είναι οι εξής:
 
1η ΟΜΑΔΑ με το όνομα “TOP_4”
1. ΒΕΛΩΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ     A΄ τάξης 
2. ΓΚΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ   Α΄ τάξης 
3. ΤΣΙΩΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                   Α’ τάξης 
4. ΣΕΜΠΡΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ           Α΄ τάξης 
2η ΟΜΑΔΑ με το όνομα “BANGDABANK” (προκρίθηκε στον τελικό)
5. ΚΟΜΜΑΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Γ΄ τάξης  (προκρίθηκε στον τελικό)
6. ΤΣΙΓΑΡΑ ΙΩΑΝΝΑ           Γ΄ τάξης (προκρίθηκε στον τελικό)
7. ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ  Γ΄ τάξης (προκρίθηκε στον τελικό)
8. ΣΑΚΑΒΑΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ    Γ΄ τάξης (προκρίθηκε στον τελικό)
 
3η ΟΜΑΔΑ με το όνομα “TEAM_BEE”
9. ΣΓΟΥΡΟΥ ΑΝΤΙΓΟΝΗ       Γ΄ τάξης 
10. ΚΡΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ       Γ΄ τάξης 
11. ΡΕΝΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Γ΄ τάξης 
12. ΑΣΚΗΤΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ Γ΄ τάξης