Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Απίστευτες κόντρες και καταγγελίες στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Γρεβενών. (VIDEO)

Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ.Δασταμάνης στα προ ημερήσιας θέματα του δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε την το απόγευμα της Δευτέρας 18 Απριλίου 2017 , κατηγόρησε την αντιπολίτευση και τους ανεξαρτητοποιημένους συμβούλους, για τη μη ύπαρξη απαρτίας στην προηγούμενη συνεδρίαση. Απαντώντας ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης και πρώην Δημαρχος κ.Κουπτσίδης άφησε αιχμές για το ποιός έχει την ευθύνη της «κανονικότητας» και της ομαλής λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου.
Η αναφορά του Δημάρχου σε δημοσιεύματα που επιρρίπτουν ευθύνες σε αντιδημάρχους για υπόθεση ρευματοκλοπής που φαίνεται ότι ζημίωσε τον Δήμο Γρεβενών με 180.000 ευρώ περίπου, αλλα και οι αιχμές που άφησε για εκβιασμούς από πρώην συμβούλους της παραταξής του για «θέσεις και θεσούλες», πυροδότησε την ατμόσφαιρα με αποτέλεσμα να υπάρξει έντονη αντίδραση από τους διαγραφέντες συμβούλους με τον κ.Παπαδόπουλο να ζήτα να αποδοθούν ευθύνες και «να πληρώσει αυτός που συνελήφθη με τη γίδα στην πλάτη» (δειτε στο 8:30). 
Απαντώντας ο κ.Δασταμάνης  τόνισε οτι… θα γίνει έλεγχος, από το 2005 μέχρι σήμερα (δείτε 15:30 ενω δεσμέυτηκε οτι θα υπαρξει πόρισμα εντος 20ημερου και οτι δεν πρόκειται κανένας Γρεβενιώτης να πληρώσει ούτε ένα Ευρώ.  
Από την πλευρά του ο κ.Τσακστάρας απαντώντας κατηγόρησε τον δήμαρχο οτι…. υποτιμάει τους πρώην συμβούλους του και την πλειοψηφία των ψηφοφόρων και τονισε ότι «αν μας τα λέγατε αυτά προεκλογικά, ο Κουπτσίδης θα ηταν για 500χρόνια δήμαρχος» (δειτε 46:30 – 48:00)